Такаа... единственото което иска е да споделя с някои...за това реших да попиша малко тук.Преди няколко дни се замислих... колко гаден е животът ми.Момичето,което харесвам не ми обръща внимание ... мисля за нея по цял ден - кел файда.Приятелите ми ... вярно е,имам истински приятели,но имам чувството че искам не си допадаме с тях ... въпреки че висим с тях винаги заедно,незнам искам да си намеря истински приятели,с които да се чувствам на място.Да добавя,че нямам нито 1 приятелка...всичките момичета са ми 'познати'.Моят живот какъв е? Ами аз манипулирам хората,за да си извлека полза,винаги минавам леко,използвам хората (повечето) и отстрани всичко изглежда като по мед и масло.Всъщност аз дълбоко в себе си страдам,защото аз харесвах този начин на живот,но вече не ... искам да има някои приятел/ка,с които да споделям,да обичам ... искам момичето,което харесвам да ми обърне поне малко вниманийце колкото да ми стане кеф ... малко да си полафим ала бала.Искам ... но вече е късно да получа тези неща ... изиграх си грешно картите ... Чувствам се ужасно в момента.
Пп. Знам че това е 'моментно състояние' и всичко ще се оправи скоро...
Пп.2 Знам че можеше да е по-зле ... да съм куц,глух,сляп,сирак,циганин ,бездомник и т.н.