- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Драсканици . . .
Защо всички гледате от тази страна на нещата? Защо гледаш една чаша и смяташ, че тя е наполовина празна? Имаш ли представа, колко проблеми имам аз на главата и не само аз, а още много други хора. Няма човек без проблеми. Всички осъзнавате това, което сте имали чак като го загубите. Живота ми не е пефектен и няма да бъде, защото нищо не е префектно. Аз се радвам на това, което имам, имам гадже, което обичам (с което доста често се караме), но въпреки това ние сме заедно и сме щастливи. Имам приятели, имам семейство, което ме обича, сега съм кандитат-студент (надявам се студентка съвсем скоро), имам работа, пари не ми липсват. Важно е от къде гледаш нещата, ако тръга да се оплаквам нищо няма да спчеля, само ще загубя оптимизма си и усмивката си. Гледай по-ведро на нещата ти си едва на 16 и сега се жалваш, ами когато се сблъскаш със жестоката действителност, тогава какво ще правиш?!?
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...