здравейте.. преди 1 година и няколко месеца се запознах с едно момче (той е др град).постепенно мн се харесахме и решихме да се видим-лятото се видяхме и всичко беше прекрасно,докато не си тръгна.знам,че е мн трудно любов от разстояние,затова и нямах големи очаквания от тази любов,но към него изпитвах мн дълбоки чувства и всичко беше различно.продължихме да си пишем,но изведнъж той се промени и си намери приятелка..разбира се аз се отдръпнах и реших,че вс е свършило м/у нас.така в продължение на месец си писахме по рядко..той скъса с приятелката си и отново започна да ми пише всеки ден и да показва че има някакви чувства към мен.. и аз глупачката се зарадвах от това и отново почувствах тази нужда да си пиша всеки ден с него..че не мога без него.. но той отново се промени и постепенно започнахме да се отчуждаваме каза,че нищо не иска вече спряхме да си пишем,да се чуваме.. вече няколко месеца така.. той знае,че съм голям инат и няма да му пиша първа,но изпитвам желание да му пиша,да разбера какво става с него нз дали е правилно и дали има смисъл .. щом той не се сети за тия 3 месеца
какво да направя..да му пиша ли или да го забравя ? да чакам ли той първи да се сети(едва ли ще се сети).