Цитирай Първоначално написано от urbangirl
От началото на миналата учебна година започна всичко между мен и момчето,за което ще спомена.цяла година тъпите му закачки водеха до скандали, но дори когато се карахме между нас си личеше,че има привличане.от октомври досега излизахме почти всеки месец,но той твърдеше,че не ме харесва дори съм му безразлична.а всички ми казваха как постоянно гледа към мен,но аз мисля че вината е моя аз не бях себе си постоянно се надувах говорех глупости от сорта на тъпо богаташче и тн.в момента дори не си говорим подминава ме се ,като пътни знаци,не мога да разбера дали има и е имал чувства към мен??/Но сякаш като го погледна и усещам ,че има1аз също имам,но кажете ми трябва ли да се променя и какво по-точно ,за да ми прости и какво трябва да направя,за да спечеля приятелството му (самия него,като приятел) или поне да ми проговори!??????????????
**** глупостите, честно!
И то защо- защото и аз бях свидетел на такива неща, м-у съученици.Дори в последните години на даскало.И после, уж знаете какво искате!
Значи, ако някое момиче ме обижда, пък аз още малко ще я докарам до рев, то тогава и двамата се обичаме, ама още не го знаем.
Мисля си, ако милото и нежно държание не помага, а това е дори без абсолютно никаква лична изгода и облага, и искам някое момиче да ме хареса, то оо... неее... в никакъв случай не бива да се държа мило с нея.Стигат няколко шамара, няколко псувни, тръшване със суплекс (така ли беше оная хватка) и дори разбит нос.Това впечатлява и респектира!
И после се оплаквате от последствията.

ХЪм.. извинявам се за първоначалната реакция.
Предполагам и извинение от твоя страна стига, пък оня ако не е пълен гьон ще те разбере.При все, че си (явно и надявам се) тихичко и добро момиче.