.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Град
    Варна

Настоятелното момче от Skype...

Доста е тъпо,но немога да спра да мисля за това...значии както и да е има едно момче което познавам от irc и skype от сигурнооо 5 години и той все искаше да се видим и аз все отказвах защото необичам да се виждам с хора от Internet ,ноо един ден случайно се видяхме и след това той отново ми писа в скайп и настоявада се видим . Започнах адски много да го харесвам..ии ето навих да излезем ии видяхме се и тъй тръгнахме да се разхождаме говорехме си някфи глупости общо взето околоо 1ч през това време и на кафе отидохме и нищо...въпреки че беше настоятелен да се видим и т.н. накрая след този час решихме да ставаме от кафето щото беше адски тъпо...и аз имах оговорка с едни аверки да се видя в същото кафе само че от др страна и тръгваме ни с въпросното момче и той ми казва ще оставаш ли тука или да ходим нанякаде и аз реших да тръгнем да се разходим още малко и седнахме на една пейка и дойдоха неговите приятели...напушиха се малко и той стана доста по разговорлив беше седнал до мен на пейката и ми говореше тихо някфи неща и раших да си тръгвам и той ме изпрати и нито прегръдка нито целувка само си подаде ръката за чао и каза че ще се чуем но не се е обаждал ....ако не ме е харесеал защо настояваше да се видим след като вече сме се виждали преди би трябвало да е разбрал дали ме харесва или не...не е нито срамежлив нито нищо...
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ами според мен е искал да излезете пак,за да се опознаете по-добре и може да не те е прегърнал или целунал може би,защото това му е начина...нз
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Може да е искал да те опознае по-добре и в последствие да не си му допаднала чак толкова много. А това, че ще ти се обади може да го е казал просто от учтивост или пък е зает с нещо и няма време да се видите и затова не ти се обажда.
    Забранявам си да раздавам вече себе си !
    Забранявам си да повтарям грешки правeни !
    За един и за друг променяш се,
    на един и на друг раздаваш се напразно.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    ами според мен е искал да излезете пак,за да се опознаете по-добре и може да не те е прегърнал или целунал може би,защото това му е начина...нз
    и пак си мисля,че тя е права

Голям фен Аватара на RaZzer
    Може да не ти е харесал характера или пък просто да е решил да не прибързва...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от CheRnoKosKaA
    Може да е искал да те опознае по-добре и в последствие да не си му допаднала чак толкова много. А това, че ще ти се обади може да го е казал просто от учтивост или пък е зает с нещо и няма време да се видите и затова не ти се обажда.
    +++

Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Може да не ти е харесал характера или пък просто да е решил да не прибързва...
    +1

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Може да се е сдухал дедазнам.

Супер фен Аватара на fenasf
    от 5 години?! Ебаси! Ми излезте пак там не е кой знае какъв проблем.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Щом не ти се е обадил,може би не иска да излизате пак.Тук идва въпроса дали ти иксаш да излезнете..Ако искаш направи нещо по въпроса

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Еми обади му се ти просто
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    опознал те е и е решил,че не си човека ,с който иска да ходи..тъпото в случая е ,че вместо да си останете с приятелските отношение той е развалил всичко,държейки се като кретен и страхливец..

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    опознал те е и е решил,че не си човека ,с който иска да ходи..тъпото в случая е ,че вместо да си останете с приятелските отношение той е развалил всичко,държейки се като кретен и страхливец..
    Първо - ти учил/а ли си,че изречението започва с главна буква?!
    И второ - това че е искал да излезнат не значи че непременно е искал да''ходят''
    Честно мноо сте зле хора

Не си му допаднала, пък го е било страх да ти го каже по телефона, да не говорим за очи в очи.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Не си му допаднала, пък го е било страх да ти го каже по телефона, да не говорим за очи в очи.
    На такива хора им казвам комплексирани идиоти.

Град
    Варна
    За това,че не ми се е обадил ОЩЕ....намирам оправдание ,защото знам със сигурност че няма валчер и т.н ама поне от някой приятел можеше да намери за един смс..както и да е...тъпото е ,че аз исках да си тръгна той настоя да се разхождаме още и т.н после почна да ми говори мн мило..и накрая нищо..незнам нещо не ми стана ясно въобще..всъщшност след това му пратих смс ,който казваше нещо от рода че ми е допаднал като човек смисал нито да му кажа "ДА МН ТЕ ХАРЕСВАМ",за да не си помисля "таз пък не ме позн вече ми са слага..." хем пък да разбере че ми е допаднал..емм незнам ще изчакам още малко ако не..здраве да е..гадно е че рядко харесвам човек веднага трябва ми доста време попринцип пък ся ..
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

С тея СМС-си . Обади му се '' Кво стаа ,искаш ли пак да излезнем,или не? " .К'во толкова има?Успех! ; )

Повече от фен Аватара на YourPoison

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ее ми драсни му един смс ти, де.. или му пиши в скайп щом няма валчер и не може да ти отговори )
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

к'во е т'ва ваЛчер....

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    к'во е т'ва ваЛчер....
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=10
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    Newp0rt ..
    :P

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    к'во е т'ва ваЛчер....
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=10
    то ако всеки тръгне да пише както мисли за правилно ще е мн забаввно...

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    А колко време мина откакто ти е казал,че ще ти се обади???

Някой момчета са малко срамежливи в това отношение. Помня 1 мой бивш имаше супер самочувствие-супер готин и разговорлив, но като дойдеше момента за прегръдка или целувка и той блокираше. Да бяхте видяли как ме гушна истински за първи път-седяхме на 1 пейка 1 до друг и той точно като по филмите се протегна и си сложи ръката зад мен, НО се оказа, че съм прекалено далече , побутна се малко към мен и с показалец ми докосна рамото, а аз отвътре си умирах от смях. После се помръдна още малко и разгеле пре доволно ме гушна. Не съм вярвала, че ще ми се случи нещо подобно и, че все още има момчета, които исползват този трик-не се ли усещат, че са смешни.
    За момчето-дай му време и ще се отпусне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си