- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е ?
Да се дефлорирам с женски душ ?
света божия майко... и всички деви от гуадалупе- помагайййте! положението е зле..
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
??Първоначално написано от Hurtmore
Дамски душ-Ползва се и за промивки на вагината, но и за клизма. Разбира се, зя всяко трябва да имаш отделно от чисто хигиенична гледна точка !
Но доколкото знам е вредно често да се ползва за промивка на вагината, защото разваля киселинността на вагината.За теб момчета няма ли? Или нещо друго,но решението и избора си е изцяло твой
има и с тънки тръбички има и с по дебели(някъде колкото капачката на бутилка от минерална вода)
ПП: на колко години си![]()
![]()
![]()
Дори не те разбра. В този случай смятам, че и те не биха помогнали.Първоначално написано от Hurtmore
![]()
лелелеее нямам думи![]()
Давай смело.. До сега кво ли не бях чувал .. краставици , кренвирши , спирали , химикалки ... само тва оставаше
![]()
о,не я предизвиквайПървоначално написано от Alexandra93
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
А, възможно ли е да си куха като градинска лейка?
Разни хора разни идеали![]()
Support your local club!!!
Всичко е възможно на този свят.Възможно е и да си спала в часовете по биология.![]()
Ами, ако на това викаш женски душ:Първоначално написано от sladkoneponosimababby
Що да е невъзможно? Ама виж акъл да ти се налее ще е по-трудно...![]()
Първоначално написано от amk933
![]()
Обама пак извади големия пост!
По темата: Няма какво да се шашкаш.![]()
Не че съм подстрекател ама неможеш.![]()
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Пробвай първо с каналните тръби , ако стане - ДЕЙСТВАЙ !!!Първоначално написано от sladkoneponosimababby
![]()
офф оффф оффф .... без к0мент.![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Първоначално написано от Hurtmore
![]()
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE