- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сестра
Писала съм и преди за сестра ми, ама сега пак ще го направя, дано ми олекне...поне малко.... Прибрах се и ме преби... Имам кръв по лицето и по кръста, която още не спира да тече. Ужасно е да имаш роднини, които не знаят какво друго да направят освен да те ударят... или одерат..... И ме нарече курва... и алкохоличка.... И утре ще иска да бъдем пак Сестри... и аз пак ще бъда добрата, която всичко прощава.... И после пак ще страдам, както винаги става.... Каква ирония... по-малка е от мен с 4 години и прави това... Срам ме е, чак... Ужас....
Господи,чета и немога да повярвам на очите си,но как може да и позволяваш,стегни се малко и ти и посегни,как може така по-малка,но от друга страна не е хубаво на насилието да отговаряш с насилие,опитай да си поговориш с нея сериозно.Просто незнам какво друго да те посъветвам...горкичката
Така няма да ти олекне... Нали ти си каката, вземи нещата в твои ръце и я научи малко
Едва ли ще те набие без да има причина.Кво си напраила?
Да бе..
не може да е без причина.
е как ..
по-малка е от теб![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Каквато и да е причината,тя няма право да я бие!Първоначално написано от D12Respect
Да не й е майката или бащата
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
по малка с 4 години? земете се осъзнайте сама допуска товаПървоначално написано от p3rf3c7
ох да имах аз по-малък брат или сестра и да ми посяга... лелеее щях да мия пода с него/нея![]()
Що нее земеш една тръба ии..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
как така с 4 години по-малка а става така
първо майка и баща ти къде са??
второ като видиш накъде отива работата като сте двете направо недей я чака а почни ти с шамарите ама недей и набива един шамар и да чакаш а вкарай и една серийка ма здраваташегата настрана ама това е начина ако не разбере от думи...
за друго не се сещам сру
това за който го мързи ,да бе
Не се оставяй да те удря. Пък е и по-малка. Казала ли си на родителите си?
Ами така ще е като я търпиш.Я и шибни 1 шамар да се осъзнае къде е,да видим следващия път дали ще е толкова смела. ;]
Една от най-добрите ми приятелки е в подобно положение.И тя има сестра с 4 години по-малка от нея, която обача се разпорежда като по-голямата.Съмнявам се да е стигнало до бой, но нищо не е сигурно.Та според мен трябва да се стегнеш и да и покажеш коя е по-голяма.Аз имам двама по-големи братя и то повече от 10 години ни е разликата, а до сега не са ме докоснали, камоли ако имах по-малка сестра и тя ме биеше.Ти на колко си?Все пак след като ви е такава разликата сестра ти трябва да е на г/д сериозна възраст , за да ти посяга, но това води, че и ти си на една възраст, на която /може би не да и отвърнеш/ трябва да я спреш. . не знам![]()
Защо след като отново на следващия ден поиска да сте "сестри" ти и прощаваш... просто недей... Мисля, че тя ще осъзнае грешката си, а ако не го направи бий и шамарите и ти![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Ноу Мърси.Бой със шамарите,явно няма друг начин.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Че на колко години сте и допускаш тва разпореждане?
Няма такова нещо като "Не отвръщай на насилието с насилие" ,така като слушам положението е тежко-стига да можеш набий и шамарите,и да се съобразява малко... Почвай и със гадни номера,и най-важното-игнорирай я докато не усетиш че си е дала сметка до къде е стигнала...
ПС:Аз защо имам някъв спомен че си доста голяма..даже мислех,че живееш с приятеля си...Или се бъркам...?
И все пак може да намесиш и родителските тела.... Но от опит казвам-игнорирането най-много боли,ако не можеш физически-смажи я психически,нищо че ти е сестра...![]()
абе тва нещо не се вързва .. тя е по малка от теб с цели 4 години и те бие ?? то просто звучи нелепо .. и след това майка ти и баща ти като те видят "пребита" кво ли си казват .. не че нещо де ако положението наистина е така .. мнооого странно но май си измисляш ?? или бъркам
in defense of our dreams...
Това е системно, защото го допускаш.от къде на къде щом те бие здраво ти ще й прощаваш..както казаха всички един запомнящ се бой....карай й се...викай ако трябва ,пак я набий..
Щастието на човека е в малките събития..!
Немога да си представя как може да стане това.Аз имам по-малка сестра ,която неможе и д аси помечтае да ми посегне,имам и по-голям брат ,на който аз не смея д аму посегна ,защото ако го направя става лошо.Стегни се вече не си малка,вземи нещата в свой ръце.Как така ще те бие?
Тва е прекалено.. след като ти си по голяма от нея с 4 години би трябвало да се справиш с нея ( както правя аз с мойта
![]()
).. недей да разчиташ на тва че като го споделиш с някой и ще ти олекне.. накарай я да разбере че ти си нейната кака иначеее не знам
може би има проблеми и си го изкарва на теб знам ли не може да е просто без причина все пак ти я познаваш наи добре : )
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
по-голяма си от нея с 4 години а си държиш се едно ти си много по-малка от неяне виждам смисъла в това само да я търпиш...явно тя мн се е разглезила и си мисли, че има контрол върху теб щом ти не й се противопоставяш. Забий й едно шамарче и й се развикай както е трябвало да правиш винаги щом така те унижава
ЛелеЯ се стегни без да се обиждаш
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d