.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Сестра

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Сестра

Писала съм и преди за сестра ми, ама сега пак ще го направя, дано ми олекне...поне малко.... Прибрах се и ме преби... Имам кръв по лицето и по кръста, която още не спира да тече. Ужасно е да имаш роднини, които не знаят какво друго да направят освен да те ударят... или одерат..... И ме нарече курва... и алкохоличка.... И утре ще иска да бъдем пак Сестри... и аз пак ще бъда добрата, която всичко прощава.... И после пак ще страдам, както винаги става.... Каква ирония... по-малка е от мен с 4 години и прави това... Срам ме е, чак... Ужас....

Град
    :P In the hell

Град
    там,където дупето ми седне :D
    Господи,чета и немога да повярвам на очите си,но как може да и позволяваш,стегни се малко и ти и посегни,как може така по-малка,но от друга страна не е хубаво на насилието да отговаряш с насилие,опитай да си поговориш с нея сериозно.Просто незнам какво друго да те посъветвам...горкичката

Град
    Бургас
    Така няма да ти олекне... Нали ти си каката, вземи нещата в твои ръце и я научи малко

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Едва ли ще те набие без да има причина.Кво си напраила?

Да бе..
    не може да е без причина.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Кфо си напраила ?!

Мега фен Аватара на teenems
    е как ..
    по-малка е от теб
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Каквато и да е причината,тя няма право да я бие! Да не й е майката или бащата
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Цитирай Първоначално написано от p3rf3c7
    Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Каквато и да е причината,тя няма право да я бие! Да не й е майката или бащата
    по малка с 4 години? земете се осъзнайте сама допуска това

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ох да имах аз по-малък брат или сестра и да ми посяга... лелеее щях да мия пода с него/нея

Супер фен Аватара на l0lz
    Що нее земеш една тръба ии..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    из източната част
    как така с 4 години по-малка а става така
    първо майка и баща ти къде са??
    второ като видиш накъде отива работата като сте двете направо недей я чака а почни ти с шамарите ама недей и набива един шамар и да чакаш а вкарай и една серийка ма здравата шегата настрана ама това е начина ако не разбере от думи...
    за друго не се сещам сру
    това за който го мързи ,да бе

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Не се оставяй да те удря. Пък е и по-малка. Казала ли си на родителите си?

Град
    София
    Ами така ще е като я търпиш.Я и шибни 1 шамар да се осъзнае къде е,да видим следващия път дали ще е толкова смела. ;]

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Една от най-добрите ми приятелки е в подобно положение.И тя има сестра с 4 години по-малка от нея, която обача се разпорежда като по-голямата.Съмнявам се да е стигнало до бой, но нищо не е сигурно.Та според мен трябва да се стегнеш и да и покажеш коя е по-голяма.Аз имам двама по-големи братя и то повече от 10 години ни е разликата, а до сега не са ме докоснали, камоли ако имах по-малка сестра и тя ме биеше.Ти на колко си?Все пак след като ви е такава разликата сестра ти трябва да е на г/д сериозна възраст , за да ти посяга, но това води, че и ти си на една възраст, на която /може би не да и отвърнеш/ трябва да я спреш. . не знам
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Защо след като отново на следващия ден поиска да сте "сестри" ти и прощаваш... просто недей... Мисля, че тя ще осъзнае грешката си, а ако не го направи бий и шамарите и ти
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ноу Мърси.Бой със шамарите,явно няма друг начин.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Че на колко години сте и допускаш тва разпореждане?
    Няма такова нещо като "Не отвръщай на насилието с насилие" ,така като слушам положението е тежко-стига да можеш набий и шамарите,и да се съобразява малко... Почвай и със гадни номера,и най-важното-игнорирай я докато не усетиш че си е дала сметка до къде е стигнала...

ПС:Аз защо имам някъв спомен че си доста голяма..даже мислех,че живееш с приятеля си...Или се бъркам...?
    И все пак може да намесиш и родителските тела.... Но от опит казвам-игнорирането най-много боли,ако не можеш физически-смажи я психически,нищо че ти е сестра...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    абе тва нещо не се вързва .. тя е по малка от теб с цели 4 години и те бие ?? то просто звучи нелепо .. и след това майка ти и баща ти като те видят "пребита" кво ли си казват .. не че нещо де ако положението наистина е така .. мнооого странно но май си измисляш ?? или бъркам
    in defense of our dreams...

Това е системно, защото го допускаш.от къде на къде щом те бие здраво ти ще й прощаваш..както казаха всички един запомнящ се бой....карай й се...викай ако трябва ,пак я набий..
    Щастието на човека е в малките събития..!

Немога да си представя как може да стане това.Аз имам по-малка сестра ,която неможе и д аси помечтае да ми посегне,имам и по-голям брат ,на който аз не смея д аму посегна ,защото ако го направя става лошо.Стегни се вече не си малка,вземи нещата в свой ръце.Как така ще те бие?

Тва е прекалено .. след като ти си по голяма от нея с 4 години би трябвало да се справиш с нея ( както правя аз с мойта ).. недей да разчиташ на тва че като го споделиш с някой и ще ти олекне.. накарай я да разбере че ти си нейната кака иначеее не знам може би има проблеми и си го изкарва на теб знам ли не може да е просто без причина все пак ти я познаваш наи добре : )
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    по-голяма си от нея с 4 години а си държиш се едно ти си много по-малка от нея не виждам смисъла в това само да я търпиш...явно тя мн се е разглезила и си мисли, че има контрол върху теб щом ти не й се противопоставяш. Забий й едно шамарче и й се развикай както е трябвало да правиш винаги щом така те унижава

Леле Я се стегни без да се обиждаш
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си