.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: Сестра

Сестра ти е по-малка от тебе с 4 години,а те бие така? Моята, която е с 5 по-ГОЛЯМА от мен, да пробва да го направи ще проима клюн (счупен нос нагоре )
    Pagani Zonda

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ем ще те бие, защото ти го позволяваш. Всичко зависи от теб. Вместо да пускаш теми отиди и я шибни веднъж да се осъзнае. По-голяма си с 4 години ама никак не ти личи щом я остаяш да си прави квото иска..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Явно няма никакъв респект от теб. Не й позволявай да се държи с теб и да ти се качва на главата. Това, че ти е сестра, не означава, че всеки път трябва да й прощаваш и да й ходиш по гъза.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    и ти си си виновна. как ще и позволяваш да те бие?

Не стига,че си кака ми и ще й позволяваш да те бие....?
    Сега ми кажи,че и майка ти пребива баща ти без причина и вече ще съм мат
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Не си оставяй бе момиче все пак си по- голямата.

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от InaPPrEciAbLe
    Господи,чета и немога да повярвам на очите си,но как може да и позволяваш,стегни се малко и ти и посегни,как може така по-малка,но от друга страна не е хубаво на насилието да отговаряш с насилие,опитай да си поговориш с нея сериозно.Просто незнам какво друго да те посъветвам...горкичката

Град
    Бургас
    кофти работа...
    аз съм на 19, сестра ми на 18 и онзи ден се скарахме и се целихме с храна
    после майка как вика не е истина
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Това не е истина просто. Как , по дяволите , те бие. Като те нападне- защитавай се. Вземи си една бухалка ,залети ли се към теб - ФРАС. Как въобще сте стигнали до такова положение?! Родителите ви нямат ли очи?! Не виждат ли какво става?!
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Какво значи " на насилието не отвръщай с насилие"?
    Нали сестра и на момичето затова дотам е стигнала да си позволява такива своеволия - защото не са и са се противопоставяли ! И си мисли че може да посяга и да се разпорежда и да демонстрира превъзходство точно по тая причина - щото се чувства недосегаема че сестра и не се противопоставя!
    Nadelina , да грозна картинка ще е ако започнеш и ти да удряш сестра ти и да се биете като животни все едно не сте сестри , но ако това е начина да се защитиш и да не бъдеш физически наранявана , просто го направи. Вярвам че вече толкова ярост си събрала в себе си , че случи ли се още веднъж просто я излей без да мислиш... Току виж сестра ти се е усетила че не си толкова примиримо и кротко същество , и че си имаш самоужажението!
    И няма НИКАКВО значение на колко години е сестра и и дали е по-малка от нея , ама НИКАКВО , човек може да бъде груб и да причинява насилие независимо от възрастта, тия коментари са неуместни.

Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Какво значи " на насилието не отвръщай с насилие"?
    Нали сестра и на момичето затова дотам е стигнала да си позволява такива своеволия - защото не са и са се противопоставяли ! И си мисли че може да посяга и да се разпорежда и да демонстрира превъзходство точно по тая причина - щото се чувства недосегаема че сестра и не се противопоставя!
    Nadelina , да грозна картинка ще е ако започнеш и ти да удряш сестра ти и да се биете като животни все едно не сте сестри , но ако това е начина да се защитиш и да не бъдеш физически наранявана , просто го направи. Вярвам че вече толкова ярост си събрала в себе си , че случи ли се още веднъж просто я излей без да мислиш... Току виж сестра ти се е усетила че не си толкова примиримо и кротко същество , и че си имаш самоужажението!
    И няма НИКАКВО значение на колко години е сестра и и дали е по-малка от нея , ама НИКАКВО , човек може да бъде груб и да причинява насилие независимо от възрастта, тия коментари са неуместни.

Град
    Русе
    Абе ... нещо не се връзва ... с 4 години по-малка и те бие ?! Ти на колко години си ? Съмнява ме нещо тая тема .... Значи ти си се прибираш ей така и тя почва да те бие и да ти вика курва ..... Вашите това не го ли забелязват ?!?! Приятелите ти ? Твоя приятел ? Мне ... не ми се връзва никак тая история

Някакво развитие на проблема има ли?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

И моята сестра е по-малка от мене с 5 г.все пак на коко си .Не и се оставяй малките да завладеят света.Покажи и кой е големият.Моята често проявява капризи ама чак толкова...Стягай се моляте знам,че е лесно да се каже,ама нямаш друг начин.Или ще и се оставяш да те бие докато не се изнесеш от вас???
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си