.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Неизвестен сайт за запознанства

Здравейте.Имам 1 снимка и долу в десният ъгъл е изрязана рекламата на сайта за запознанства.Повтарям пак,долу в десният ъгъл.На някой известно ли му е,кой може да е сайтът.Ето и снимката :

И аз съм изрязъл лицата,за да не остане някой сърдит.Сайтът не е svalki.bg и impulse.Моля помогнете!

Не съм чул да има врачки в форума. От къде да знаят хората кой е тоя сайт ти си изрязал всичко ?

Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    Не съм чул да има врачки в форума. От къде да знаят хората кой е тоя сайт ти си изрязал всичко ?
    Ами съдържанието на снимката мисля,че не е важно,за да се опредли от кой сайт е.Важно е премахнатото лого.Просто питам,ако някой знае.

Цитирай Първоначално написано от dadode
    Ами съдържанието на снимката мисля,че не е важно,за да се опредли от кой сайт е. Важно е премахнатото лого.Просто питам,ако някой знае.
    Здравей "dadode". Както каза "TheBlackStranger" - не знам да има "врачки" във форума. Предоставил си някаква снимка, по която никой не може да се ориентира за какво става на въпрос. Щом ти си изрязал лицата и логото от снимката, защо по дяволите ни караш да гадаем за какъв сайт става на въпрос.

П.С. - Айде малко по сериозно, при следващото пускане на тема!!!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Ами съдържанието на снимката мисля,че не е важно,за да се опредли от кой сайт е. Важно е премахнатото лого.Просто питам,ако някой знае.
    Здравей "dadode". Както каза "TheBlackStranger" - не знам да има "врачки" във форума. Предоставил си някаква снимка, по която никой не може да се ориентира за какво става на въпрос. Щом ти си изрязал лицата и логото от снимката, защо по дяволите ни караш да гадаем за какъв сайт става на въпрос.

П.С. - Айде малко по сериозно, при следващото пускане на тема!!!
    Само лицата съм изрязал.Логото го беше изрязал друг и затова търся отговор .Не Ви карам да гадаете ето така .

Site Found : Za1.bg .

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Site Found : Za1.bg .

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове