- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Крив Пенис
Значи пениса ми е изкривен наляво и то не малко ,чувал съм че уж доставя повече удоволстиве на жената ,но за това не съм много сигурен иначе проблем ли е?
;]Първоначално написано от nqmam_name
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
не те ли болеше с менгемеПървоначално написано от nqmam_name
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Аз мисля, че е нормално. На много момчета им е така, пък и ще доставяш повече удоволствие![]()
+1Първоначално написано от LqlQLqQxD
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
^^
![]()
![]()
![]()
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Смени ръцете![]()
Може това да е знак, че имаш леви наклонности![]()
просто можеше да видиш моита тема... беше същата..
.....
А дишай малко...Първоначално написано от Smite
Абсолютно е нормално, както и при жените едната гърда е по-голяма от другата. Понякога е видимо, понякога не. А ако толкова искаш да си пускаш нивелир, направи си пластична операция.
Първоначално написано от nqmam_name
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата - да нормално си е![]()
моя сочи на горе явно е много горд чеп
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
нормално е ;]] ..
А да използмам темата на всички момчета от класа им е крив от дясно на ляво, а на мен от ляво на дясно.
Нормално ли е ?
НЕ!Първоначално написано от zqpako
Гей си.
Шегувам се..
Човеко, не може на всички пишките да им са еднакви.. Примерно моя не е изкривен и е само на право, но знам, че дори и на криво да е, си е нормално..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Нали знаеш, че най-сериозните неща се казват на майтапПървоначално написано от l0lz
![]()
По темата - разбира се, че е нормално какво сте се депресирали всичките.
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Приятел, ти си един от малкото, които ме кефят в тоя форум..![]()
Лоол от къде знаеш? Да не сте си мерили пишките ..Първоначално написано от zqpako
![]()
![]()
П.П Нормално е и моят е така![]()
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven..
А ти какво ще кажеш да пишеш с друг шрифт?Първоначално написано от xPorcelainHeartx
Че ме заболяха очите докато ти прочета поста..![]()
Да ама главата му прилича малко като на гъба.
Нормално ли е ?
абе да ти имам и проблемите ако толкова не ти харесва чурчето ти... резни гъбката и толкоз.. ама преди да я изядеш се увери че не е отровнаПървоначално написано от zqpako
There is no right or wrong, only fun or boring
Ммм мерси мерси...Първоначално написано от Sladurcho
Определено ще го направя с картофки на фурна