.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    А така! Това е десетата такава тема! От пети Април ги броя. Да ни е честита десетата тема 'Женското обрязване'! Имаме повод да се напием по форумно! Даже и аз съм пускала такава тема, когато бях млад спамър. Ех, какви времна бяха... НАЗДРАВЕ!
    Да е точно и аз тва си мислех и се чудех аз ли съм в грешка или някой друг беше пуснал същата тема съвсем наскоро ? Помня как гледах в нета повече за женското обрязване и после писах коментар,така че не е била тази Вече изказах мнението си >> варварство,което нашата така напреднала култура не възприема,но за жалост не можем да ги спрем,а само да намалим с някакви проценти извършването на тази ненужна,опасна,болезнена и потресаваща процедура

Потресена съм.Не знам...не,не знам...
    Нищо не разбирам...как е възможно?!
    Що за същество трябва да си,за да направиш нещо такова!?Какво сърце е нужно...?!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Потресена съм.Не знам...не,не знам...
    Нищо не разбирам...как е възможно?!
    Що за същество трябва да си,за да направиш нещо такова!?Какво сърце е нужно...?!
    Те вярвят, че правят услуга на момичетата и болката си струва. Ние го приемаме като варварщина, а те като нещо нормално.

тея са луди къв е смисъла да правиш секс като ще изпитваш болка , а 2 -рия начин е мн гаден и к'во първата брачна нощ мъжа ти ще ти бърка с ножче там долу наистина както каза и авторката '' Ама са романтични.." . Ние тука в БГ да се радваме , че няма такива ненормалници , че напрао сме си загинали

Леко се изпотих, докато го четох

Сега разбирам какво има предвид братчедката като казва: "Ега ти направат сумалийско обрязване"

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Това е нечовешко просто.Каквото и да напиша ще е малко.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

в държавите в които проповядват ислям за всички е известно че жената има по-малко права от кучето дори ... с цел да няма изневери жените ходят увити с фереджета, дълги поли, дълги блузи, така забрадени 4е да им се виждат само очите, прави се тази варварщина и какво ли още не ... и всичко е в ущърб на жените ... защо не направят така че мъжете при полов акт да изпитват болка? така също ще се прави секс само с цел продължаване на рода и до там ... преди година бях на море в Турция ... истината е че повечето туркини ходят нормално облечени, но се срещат и забрадени ... веднъж видях по плажната алея да вървят един турчин да кажем около 25 годишен и до него една жена, предполагам на неговата възраст, която бе6е цялата в черно ... черна дълга пола от под която се виждаще че стърчат черни панталони, отгоре с блуза и черен шлифер, а на главата си носеше черна кърпа, старателно омотана така че да се виждат само очите й .... а мъжът й до нея вървеше гол до кръста и с къси панталони надолу .... и това в 40 градуса на сянка ... представете си как се чувства тази жена цялата в черно, облечена все едно са минусови температури и гледаща само в земята докато мъжа и плакне очи по жените по монокини на плажа .... европейски съюз ли?? Да забравят ... никакъв шанс да ги приемат с тези техни "традиции и обичаи"

един ден видях как една жена малко по-нормално облечена, в смисъл че беше само с фередже, дълги панталони и блуза с дълъг ракав, вървеше пред мен с мъжа си .. спряха пред някакъв магазин и той влезе вътре ... в същия момент един чужденец се доближи до нея и я попита колко е часа и тя избяга от него, а мъжът й изхвърча от магазина и започна да крещи нещо на турски на чужденеца, който гледаше като ударен от борче и незнаеше каво става ... кажете ми това живот ли е ??? да се страхуваш да погледнеш някой мъж, да бягаш когато някой от мъжки пол сеприближи до теб ....

Супер фен
    Остава ни да сме благодарни, че не сме част от тази дивашка общност и да съчувстваме на подложените на тази варварщина

Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Остава ни да сме благодарни, че не сме част от тази дивашка общност и да съчувстваме на подложените на тази варварщина
    О, даа! Не искам да си представям да се бях родила там! Ужасно е т'ва! Не мога да разбера просто тия хора ЗАЩО всъщност го правят това, какво толкова важно и пагубно има в една изневяра (която и без т'ва обрязване едва ли би се случилила), че с цената на толкова болка се заплаща само и само да не се случи. Защо за тези африканци, мюсюлмани и т.н. "жената стои по-долу от кучето" ми е много странно. Странно ми е как един човек може да се отнася към друг така зле и да няма никакво уважение и зачитане дори на тялото му. Те тези жени дори тялото си не притежават.
    А тия шамани (които най-често са ЖЕНИ) как могат да причинят тази физическа (определено и психическа) болка на друга жена (хем знаят какво е...).

Ммм.. да се радваме, да, но има такива случаи и в България. В по-забутаните села, с мюсолманска религия.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И аз не го дочетох цялото, не че ме домързя, но вече съм чела подобна статия.Та така...веднъж го гледах в един филм, трябваше да обрежат една жена, но не беше момиченце, жена си беше, да кажем на около 20 години, а писъците и просто бяха ужасяващи и това все пак беше филм, не искам да си представям в дейсвителност.Твърдо против съм за женското обрязване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си