в държавите в които проповядват ислям за всички е известно че жената има по-малко права от кучето дори ... с цел да няма изневери жените ходят увити с фереджета, дълги поли, дълги блузи, така забрадени 4е да им се виждат само очите, прави се тази варварщина и какво ли още не ... и всичко е в ущърб на жените ... защо не направят така че мъжете при полов акт да изпитват болка? така също ще се прави секс само с цел продължаване на рода и до там ... преди година бях на море в Турция ... истината е че повечето туркини ходят нормално облечени, но се срещат и забрадени ... веднъж видях по плажната алея да вървят един турчин да кажем около 25 годишен и до него една жена, предполагам на неговата възраст, която бе6е цялата в черно ... черна дълга пола от под която се виждаще че стърчат черни панталони, отгоре с блуза и черен шлифер, а на главата си носеше черна кърпа, старателно омотана така че да се виждат само очите й .... а мъжът й до нея вървеше гол до кръста и с къси панталони надолу .... и това в 40 градуса на сянка ... представете си как се чувства тази жена цялата в черно, облечена все едно са минусови температури и гледаща само в земята докато мъжа и плакне очи по жените по монокини на плажа .... европейски съюз ли?? Да забравят ... никакъв шанс да ги приемат с тези техни "традиции и обичаи"

един ден видях как една жена малко по-нормално облечена, в смисъл че беше само с фередже, дълги панталони и блуза с дълъг ракав, вървеше пред мен с мъжа си .. спряха пред някакъв магазин и той влезе вътре ... в същия момент един чужденец се доближи до нея и я попита колко е часа и тя избяга от него, а мъжът й изхвърча от магазина и започна да крещи нещо на турски на чужденеца, който гледаше като ударен от борче и незнаеше каво става ... кажете ми това живот ли е ??? да се страхуваш да погледнеш някой мъж, да бягаш когато някой от мъжки пол сеприближи до теб ....