- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- моркови и зеле :Д
Поста ми беше 100 % ирония, мойто дете.Първоначално написано от bloodymirror
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
аз смятам на 15-ти да бъда с каска.....за всеки случай![]()
Аз до сега не носих но тази година ще нося най-вероятно.Тва е голям майтап.Сега ще съм 11 клас,но когато бях 9 нали за първа година и ни целиха но аз като Ж клас и за нас не останаха морково иначе от първите класове едно момиче го нокаутираха с цел морков и беше много брутално ама май оживя/
Във всеки град и най-вече училище е различно. Например знам, че това с целенето се случва най-вече в София, което е прекалено грубо..то за шега, за шега и после накрая винаги има някои, отнесли го много тежко. В провинцията просто ги "хранят", изчакват ги да минат и само им се заканват и каот влязат постайте...шоуу...класните не могат да ги опазят пък камо ли те самитеИначе аз помня в 8 клас момчетата ни ги караха да правят лицеви упори, да клякат, да скачат от чиновете като супер мен и такива гадни работи и който откаже го носят в тоалетните и го надвесват надолу с главата
, а момичетата да пеят песни, но не им се получи
Иначе една от моя клас тогава помня, че си носеше бухалка
![]()
![]()
Колкото до мен не мисля да се занимавам, не ми е съвестно да ходя да ги смущавам..сещам се аз как се чувсвах тогава и ми става кофти..достатъчно ми е да гледам момчетата от класа как го правят..те ги измъчват от името на целия клас..толкова гадно
![]()
Ше им донеса аз на тях ..
.. по едно въже да се обесят някъде сичките!!!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
съдбаа ... сиг и менПървоначално написано от Mastta
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
аз тази година кандидатствах, сега ще съм 8-ми клас.... нооо проблема е там, че влязох в ТУЕС към ТУ (Технологично Училище Електронни Системи към Технически унивеситет) иии там има само момчета![]()
не зная как ще ме посрещнат на 15-ти, но когато отивах да се запиша за предварителните изпити ме посрещнаха с "Мишоо, тая е твоя"....
![]()
:P
Миналата година не ни целиха, нито сме яли моркови.
Нито пък за сегашните зайци ще има зеленчуков бой.
Попринцип в даскалото ни това не е традиция.
Тук всички са спокойни![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Аз ще им ги връщам
Или ще обера морковите и ще ги продам, що не![]()
![]()
Ще си давам парите за зайци..как пък не![]()
мн яснооо че ще има морковен бойй . Миналата година не им се размина и тая няма
Надявам се да няма такива плиткоумни идиоти, които да ме целят с храна.![]()
Male
ах като ви чета коментарите и като си помисля какви спечени зайци ще има тая година, как да не купя едно кило моркови за 15ти...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Да,уговорила съм се с едно момиче от класа да купим моркови.![]()
Надявам се да не се правят такива глупости в моето училище..Струва ми се тъпо.![]()
ами.. не може... ще има "земи тоя морков, кокеле!"
преди малко ядох морковняма да е лошо някои от вас да потренират
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ние ще ги раздаваме,няма да целим зайците майна...![]()