.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    Град
    around the world !
    Ще се цели, няма къде да избягат зайците При положение, че те са 8 класа и ще влизат преди всички, цялото даскало ще ги посрещне подобаващо

При нас зайците са 9 клас защото в нашото ново даскало е след 8 клас , а ас ще сам сега 9 (заек) при нас тая традиция още я има
    ...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Я някой посмял да ме оцели с морков.. ще му го завра в гъза честно! И кфо като съм нова а? надухте ми главата с тия зайци и моркови и зелета и глупости.. бахти простащтините
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Ам определено ще събера поне едно кило Зайчето ми вкъщи ще се израдва , как някакви тъпи хорица са ми подарили моркови и зеле
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

хахахх с нас бяха много любезни: "добър ден,нали знаете,че има традиция зайците да се хранят с моркови .. носим ви от най-хубавите - измити,изчистени - някой иска ли?" и с подредени в кутия от бонбони ни черпиха .. аз бая си похапнах
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

ох плаша се от тия коменти... сички искат да си го изкарват на нас тая година няа да ми е лесно... ама да се надяваме че ще са мили и ако някой готин батко ми даде морковче няа да откажа

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Я някой посмял да ми даде или оцели с морков.. ще му го завра в гъза честно! И кфо като съм нова а? надухте ми главата с тия зайци и моркови и зелета и глупости.. бахти простащтините
    По-спокойно де,кво се впрягаш толкова?Успокой страстите,хапни едно морковче...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Я някой посмял да ми даде или оцели с морков.. ще му го завра в гъза честно! И кфо като съм нова а? надухте ми главата с тия зайци и моркови и зелета и глупости.. бахти простащтините

Поне ще си направя салата след това

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt

аз съм си спокойна.. просто казвам какво ще направя,ако почнат да ме замерят с моркови..

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    замисляме го
    времет0 тu uztuча

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    елитоу,"замергат" каза

иначе кой е казал че се замерят зайците с моркоФи,те им се дават (поне ние сме така мили)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    елитоу,"замергат" каза
    Съжалявам.. не съм безгрешна

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    иначе кой е казал че се замерят зайците с моркоФи,те им се дават (поне ние сме така мили)
    при нас замерят поне миналата година замеряха...
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Град
    ~ somewhere over the rainbow
    Още помня как ме мериха 8-ми клас.Такъв морков по главата получих,че не е истина. Обаче пък беше страшно забавно и нямаше серизоно ранени.xD Нашето училище по-скоро мери.И всяка година след влизането по стаите чистачките псуват,ли псуват,защото имат да чистят целия двор.Миналата година едни се избазикаха,че цапнаха чак и директорката-хах хубаво,че е пичка,че иначе Аз сега съм 12-ти клас и ще съм от "големите каки",но аз по принцип не меря много,много.Оставам това на момчетата от класа ни-вярно,че повечето са пълнолетни,но акълът им е като на 10-годишни и идват с по 10 кила моркови и зелки, Аз най-много да хвърля морковче,или две за общото благо.

Не мисля,че я има тази традиция в новото ми училище Пък като чета коментарите,единственното което мога да кажа е "Българска ни работа"

лелее дано не замерят в мойто даскало,че ще умра..ама то майка ще е с мене аз сега ще съм 8ми клас ии...тва дет прочетох ме притеснява..поне половината..дано да не замерят,че аз веднага ставам синя.. ама мисля че ще е забавно все пак е новото даскало
    Метъла ще спаси света!!! \m/

http://www.metalshop.cz/images/222.JPG

Град
    selo sofiq .. xD
    обещали са ми

Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
    Усмивката е моята запазена марка !!!!

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Ще ме черпят зеленце и морковкииии
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ебати убитата традиция, честно.
    Ами да вземем да я махнем тая традиция ,да не се посрещат зайците ,направо вече и зайци да не се наричат ... всяка година на 15 обичайното ,да отиваме само ,за да научим програмата си,ако сме нови в училище да ходим да си видим класната каква е ,коя е ...Мале голяям кеф ... направоо страхотноо !!!

Ми като не ти харесва не пиши нищо ,то ако не е да замеряш или да бъдеш замерян какво ще е ? :P :P

ако шами дават начи перфектно аз обичам моркови и зеле иначе не бил купила зарзавати да замерям ззайци и да им давам :Д
    Еуфория от изгрева
    и еуфория от деня,
    еуфория от залеза
    и еуфория от нощта.
    Еуфория от смеха,
    на госпожица Хуана -
    болка от страха,
    глупава забрана...

морков с пиронче ;}
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Ако не забравя, защо не? На мен в 8 клас ми даваха, при това съвсем добронамерено. Аз миналата година забравих да купя, но тази година ако се сетя, ще взема да им занеса. Ще има и такива, които ще се подиграват злобно и ще ги замерят, аз винаги съм била от по-добронамерените и само ще им раздавам, пък току виж се запозная със свестни зайци. И без това новия випуск в нашето училище изглеждаше доста убит, ще си проличи кой има чувство за хумор.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от GodLovesYou
    морков с пиронче ;}
    ахьхах .. грубооо ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от GodLovesYou
    морков с пиронче ;}
    ахьхах .. грубооо ...
    и за по-груби съм чувал чушчици с пълнеж изненада xDD
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си