- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- моркови и зеле :Д
ее вие сте прецакани,в моя град само ядат![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
и мен ще черпятПървоначално написано от DenicHkaaa
![]()
![]()
+1Първоначално написано от DenicHkaaa
![]()
![]()
Да бе да, как пък да не ме накарат да ям моркови аз.. т'ва ако ми подадът морков да ям 'ше им го навра в гъзебузията.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Първоначално написано от mArMaLaDkA
и според мен е шибано.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
дааа,всички се заканват и после гледаш на 15ти не разбрали кво става ръбат моркови и зелеПървоначално написано от rauwkost
![]()
Нека нека, те точно тия си го отнасят дето само лаят а не хапят. Интересно ми е да видя как ще ме накарат да ям морков пфхахахахахПървоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
... Т'ва е като си заек ще ядеш моркови и зеле никой не те пита ;p тая година почва отмъщениеминалата година добре че имах чадър да се пазя ...
![]()
ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...
няма е то по принцески и квартални тюфлеци не се мери.... тях с лопатата... ще ви целят... а после ела да пребиеш някой 3-4 години по - голям от теб ... смешни деца се мислят за Супермен... и ко ше ви стане ако ви ударят с морковче... ще умрете?Нас когато ни целиха ми беше малко кофти ама още не минаха и 10 минути и беше приятен спомен
И аз се включвам.Първоначално написано от teenems
Е,на някои им харесва,но т'ва за мен са баси традициите.Да те замерят със зеле и моркови...WTF?
Както и да е.
Ще видим на 15 какво ще става.
Първоначално написано от KumchoValcho
И кво начи тряа да нося моркови и зеле ли?Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Абе хора не се базикайте сериозно ви питам?!
![]()
![]()
Ако някой има намерение да ме цели там по-добре да не ходя малии
![]()
![]()
![]()
![]()
^Няма да носиш зеле и моркови,спокойно.
Т'ва е уж традиция.. да дават моркови и зеле на зайците.
Да ги замерят,да ги карат да ядат.
Не във всяко училище се спазва,де.
Т'ва да не ти е закон.
![]()
Ахааа са вече съм по-спокойна![]()
Аз ще съм 9ти клас, но в ново училище
не знам дали на мен ще ме целят, ама ако стане, ще им излезе през ушичките![]()
теб никой няма да те цели,може ти да целиш зайцитеПървоначално написано от PiruBloodz
ако така правят в твоето даскало де.. :P
В мойто ново даскало май няма такова....и да има-аз обичам зеле ии мноого моркови![]()
казах, че ще съм в ново даскалоПървоначално написано от PurpleDream
Ся ще съм 8 клас ама не ми пречи тва с морковите. Просто ще се пазя и готово... догодина ние сме наред![]()
нее .. аз бях заек миналата година и ми се стори мноого тъпо тва с морковите .. нз .. се ми е тая само да свършва по бързо .. първия учебен ден е най ужасното ми събитие по ужасно е и от цялата учебана година взета на едно ,,.
in defense of our dreams...
Аз като бях заек много брутално целеха с моркови, но не мисля, че сега на някой ще му се занимава, пък и не искам да причинявам това, което причиниха на мен преди две години, so... ^^ Наистина е кофти традиция.
Стига бе хора наистина ли е толкова гадно на 15ти...чак най-ужасния дееннедейте така...
![]()
Аз моркови ям само ако са измити..мръсните да си ги ядат сами..
![]()
:P
Щастието на човека е в малките събития..!
аа тия ако тръгнат да ме замерат .. аз ще им донеса лападец и коприва![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
в другите градове не знам как е,но в моя морковите ги даваме на зайците,не ги целим,не сме чак толкова гадни![]()
и защото има едни познати където искат да им даваме моркови,аз ще нося
п.п. мин.година събрах 1 чанта с моркови и 3-4 зелки![]()
l0lz: Ако някой се опита да ме замеря или да ми дава моркови и зеле, ше го спукам от бой.
Извинявай,може ли да си толкова убит,или се правиш на голям здравеняк,смешен си,приятелютова е забавление,а не побой,драги човече. Иначе,и в мойто даскало са ми обещали
![]()