- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Настоятелното момче от Skype...
Доста е тъпо,но немога да спра да мисля за това...значии както и да е има едно момче което познавам от irc и skype от сигурнооо 5 години и той все искаше да се видим и аз все отказвах защото необичам да се виждам с хора от Internet ,ноо един ден случайно се видяхме и след това той отново ми писа в скайп и настоявада се видим . Започнах адски много да го харесвам..ии ето навих да излеземии видяхме се и тъй тръгнахме да се разхождаме говорехме си някфи глупости общо взето околоо 1ч през това време и на кафе отидохме и нищо...въпреки че беше настоятелен да се видим и т.н. накрая след този час решихме да ставаме от кафето щото беше адски тъпо...и аз имах оговорка с едни аверки да се видя в същото кафе само че от др страна и тръгваме ни с въпросното момче и той ми казва ще оставаш ли тука или да ходим нанякаде и аз реших да тръгнем да се разходим още малко и седнахме на една пейка и дойдоха неговите приятели...напушиха се малко и той стана доста по разговорлив беше седнал до мен на пейката и ми говореше тихо някфи неща и раших да си тръгвам и той ме изпрати и нито прегръдка нито целувка само си подаде ръката за чао и каза че ще се чуем но не се е обаждал ....ако не ме е харесеал защо настояваше да се видим след като вече сме се виждали преди би трябвало да е разбрал дали ме харесва или не...не е нито срамежлив нито нищо...
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър