- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли лизнята?
Първоначално написано от vampirekiss
Нееее
Не мисля да опитвамбляяя
Ми дайте ние извратените да се съберем и да си поговорим под сурдинкаПървоначално написано от ivana0895
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Хехе, как обичам да гледам малките и заблудени момиченца и не до там малки как пишат, че не обичат, не дават и прочие, но като стане дума и гаджето ви го иска, давате. Да, има и много малък процент, който наистина не дават, но те не го казват по този начин по който повечето тук. По някакъв начин опитвате да изтъкнете, че правите каквото вие кажете, а?) Сладурки.
Абе, приятелю аз съм момченце и определено не съм малко момченце, така че не всички са малки и заблудени момиченца. Сещаш ли се накъде бияПървоначално написано от theworldleader
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Защо не,но задължително поговори с момичето за това!
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Първоначално написано от theworldleader
Айде бе?Не се изказвай толкова смело и общо.
Оу не...не съм фенка на аналните преживяванияxD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
alexandra93 ебахти и курвата всяко нещо и харесва вън от БЪЛГАРИЯ такива хора уууууууууу
Ми на теб като не ти харесва (не че си опитвал де)не значи ,че на другите не им харесва.100% сигурен съм,че не си докосвал момиче.Първоначално написано от taisana
1 лаф който ми харесва ... АЙ СЕКТИР![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Agree! :PПървоначално написано от Alexandra93
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Що пък да е курва....гледаите себе сиПървоначално написано от taisana
![]()
Точно това му е готинотоПървоначално написано от krem4et0
Много е странно като бръкнеш малко по-навътре и наистина усещаш как се движиш отдолу. Става и в обратния ред...
Аве край на темата .. ! Аlexandra93 си каза мнението.. !!Първоначално написано от Alexandra93
![]()
бляк![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Не съм го пробвала.. може би когато се почуства готова.. но ми изглежда някакси.. болезнено и нехигенично ( говоря попринцип за аналния секс и всичко свързано с него )
Аз съм пробвала и е супер яко! Мисля, че точно тези които казват че не е хубаво не са опитвали.
оо много ми харесва и на приятелката ми също я кефи
KO6MARA GSI 16V RISSE
Първоначално написано от zobdog
![]()
Сигурно им харесва... не знам, не съм го правил.![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Тотално съгласен. За да направя нещо такова, гаджето ми тряя да отиде на клизма. А аз не искам тя да го прави.Първоначално написано от rali4ka91
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Абсолютно аgree.Първоначално написано от V14D0
Още не са тръгнали да ми бъркат в задника..
![]()