.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 109
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Не съм пробвала,нямам и намерение.

Нееее
    Не мисля да опитвам бляяя

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    само аз ли не намирам ръгането на пръсти в дупето за възбуждащо????
    И аз и аз
    ШЪТ това е тайна ще ни помислят за извратени
    Ми дайте ние извратените да се съберем и да си поговорим под сурдинка
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Хехе, как обичам да гледам малките и заблудени момиченца и не до там малки как пишат, че не обичат, не дават и прочие, но като стане дума и гаджето ви го иска, давате. Да, има и много малък процент, който наистина не дават, но те не го казват по този начин по който повечето тук. По някакъв начин опитвате да изтъкнете, че правите каквото вие кажете, а? ) Сладурки.

Цитирай Първоначално написано от theworldleader
    Хехе, как обичам да гледам малките и заблудени момиченца и не до там малки как пишат, че не обичат, не дават и прочие, но като стане дума и гаджето ви го иска, давате. Да, има и много малък процент, който наистина не дават, но те не го казват по този начин по който повечето тук. По някакъв начин опитвате да изтъкнете, че правите каквото вие кажете, а? ) Сладурки.
    Абе, приятелю аз съм момченце и определено не съм малко момченце, така че не всички са малки и заблудени момиченца. Сещаш ли се накъде бия
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Защо не,но задължително поговори с момичето за това!
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от theworldleader
    Хехе, как обичам да гледам малките и заблудени момиченца и не до там малки как пишат, че не обичат, не дават и прочие, но като стане дума и гаджето ви го иска, давате. .

Айде бе? Не се изказвай толкова смело и общо.

Оу не...не съм фенка на аналните преживявания xD
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

alexandra93 ебахти и курвата всяко нещо и харесва вън от БЪЛГАРИЯ такива хора уууууууууу

Цитирай Първоначално написано от taisana
    alexandra93 ебахти и курвата всяко нещо и харесва вън от БЪЛГАРИЯ такива хора уууууууууу
    Ми на теб като не ти харесва (не че си опитвал де)не значи ,че на другите не им харесва.100% сигурен съм,че не си докосвал момиче.
    1 лаф който ми харесва ... АЙ СЕКТИР
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Мда харесва ми ,става нещо като прелюдия към аналния секс.Пък и си е някак възбуждащо!
    Agree! :P
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Голям фен
    не съм готова на такова нещо ...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от taisana
    Що пък да е курва....гледаите себе си

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Като любовна игра е ок. По време на секс....вижда ми се леко брутално-все пак той така ще си пипа и пениса през тънката преграда. Може би трябва да опитаме...
    Точно това му е готиното Много е странно като бръкнеш малко по-навътре и наистина усещаш как се движиш отдолу. Става и в обратния ред...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    да
    GTA Stunting

Мда харесва ми ,става нещо като прелюдия към аналния секс.Пък и си е някак възбуждащо!
    Аве край на темата .. ! Аlexandra93 си каза мнението.. !!

бляк
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Не съм го пробвала.. може би когато се почуства готова.. но ми изглежда някакси.. болезнено и нехигенично ( говоря попринцип за аналния секс и всичко свързано с него )

Аз съм пробвала и е супер яко! Мисля, че точно тези които казват че не е хубаво не са опитвали.

Град
    незнам
    оо много ми харесва и на приятелката ми също я кефи
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Цитирай Първоначално написано от zobdog
    теи кат гледам за 93ти набоор бая си навътре с пръстчетата,да зема да ти основа фен клуб маи.маикати нета ли бии или сте рускини

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Сигурно им харесва... не знам, не съм го правил.
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Мне - Всяка дупка си има предназначение....
    Тотално съгласен. За да направя нещо такова, гаджето ми тряя да отиде на клизма. А аз не искам тя да го прави.
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Аз тва го правя на партньорката си често. Важното е да са чисти

Цитирай Първоначално написано от V14D0
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Мне - Всяка дупка си има предназначение....
    Тотално съгласен. За да направя нещо такова, гаджето ми тряя да отиде на клизма. А аз не искам тя да го прави.
    Абсолютно аgree. Още не са тръгнали да ми бъркат в задника..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си