.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Защо?Какво да направя?

Харесвам си 1 момиче обаче ми се сърди се за некви тъпотии , за некви много малки и тъпи неща - и и викам тя вика че не иска да излизаме вече сами и значи аз и викам 'ти се притесняваш' тя вика 'не , просто не искам' а ми разправя че като ме видят с нея бабетата там и тия дето я знаят че я били коментирали - викам кво ти пука ти нали а? - СПОРЕД мен това е притеснение че я грее викам и 'това да не е лошо че излизаш с момче'.

Аз съм на 17 тя е на 15.Вика че ме харесва - ама ми се сърди за тъпотии и 1 ден е добре после ми се сърди - аз и обеснявам че много я обичам тя се си знае нейното - за некви работи съм я бил излъгал че

съм и казал че съм в НАС а тя си мисли че не съм бил в нас - за е такива дреболии мисли си че съм я излъгал в 2 часа през ноща че съм бил в макдоналдс - а то вярно беше така.Щото на връщане пратих смс на една нейна приятелка , щото тя ме беше търсила по скайп и аз и пратих смс че сега съм взел яденето и се прибирам - и тя ми вика как толко бързо си се прибрал от макдоналдс(щото аз живея в еЛин пЕлин).........с 2 думи за пълни глупости..другото което ми се сърди ми вика че съм говорил за една друга нейна приятелка че само ми създава ядове - викам кво от тва за такива дреболии ли се интересуваш?

Какво да я правя - са и писах сутринта а тя в кви състояние ме вкарва - забележете и сами си правете изводите - вчера съм изпушил (ПО ПРИНЦИП не пуша) - съм изпушил 2 пъти повече цигари отколкото съм пушил през целия си живот....представете си кво ми причинява.

Как да постъпя с нея - сутринта ми звъня СЕСТРА й , след това тя ми звъня - ама не дигнах напрайх се на ударен.

Искам да стане така че тя да се интересува от мен , щото с тоя нейн СРАМ не смее нищо ама нищо да прави и в същото време замазва с некви странични причини и МИ СЕ СЪРДИ ЗА НАЙ-ТЪПИ НЕЩА на света.

Очаквам малко по-бързички отговори , защото не издържам без нея и се чудя какво да и кажа.. помощ

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Защо?Какво да направя?

Цитирай Първоначално написано от darvorezbata
    Аз съм на 17 тя е на 12.
    Трябваше с това да почнеш. Нормално е за нея.

И бтв педофилия му се казва на това твоето

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Защо?Какво да направя?

Какво същност искаш от момиче на 12 години забога?
    Хвани си приятелка на твоите години щом не искаш да се занимаваш с детски истории.

Ох кво пиша от бързината - 15 год е момичето

Град
    В мислите на хората
    НА шадоу подписа казва мнооого добре отговора на въпорса ти. Ама целия подпис гледай

Dr. Gregory House

Дамм,може би,проблема е в годините и в различното мислене...Явно тя не е готова да се обвърже с толкова голямо момче,просто имате различни мисления,макар че,и аз не съм кой знае колко голяма,а имам доста по-голям приятел ии нямаме проблеми относно това..смисъл мислиме си еднакво ..
    Тя не знае все още какво иска...за нея е странно хората да я гледат с толкова голямо момче,особено ако си и първото момче..
    Трябва да поговорите и тя трябва да разбере какво иска,ако успее де..
    Така като чета,май е от ония момичета,дето мислят като 5 годишни и според мен,не трябва да очакваш кой знае колко сериозно отношение от нейна страна (нали към теб и евентуално към връзката ви ).

Дайде ми някакви насоки какво да правя и т.н. - като вчера се карахме и тя ми се праи и секви щуротии и аз като и казвам "ИСКАМ ДА СМЕ ЗАЕДНО" и тя млъква и се спича - знам че иска ама се прай! Кво да направя какво и кажа точни думи мисъл нещо да се опраи да се поотпусне....с това ще ми помогнете - кажете?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Момичетата на 15 много обичат да си създават някви ситуации,да се вкарват в некви филми само за да могат после да си говорят с приятелките на тази тема.Ако очакваш нещо сериозно от нея не се прави че те няма и не дигаш телефона ами поговорете открито на тази тема.Тва е съвета ми,чисто и просто.

Град
    В мислите на хората
    Дайде ми някакви насоки какво да правя и т.н. - като вчера се карахме и тя ми се праи и секви щуротии и аз като и казвам "ИСКАМ ДА СМЕ ЗАЕДНО" и тя млъква и се спича - знам че иска ама се прай! Кво да направя какво и кажа точни думи мисъл нещо да се опраи да се поотпусне....с това ще ми помогнете - кажете?
    Човече, повече от очевАдно е че не те иска до нея. Аам ти твоето си знаеш. Кзах ти - прочети подписа на шадоу. Много истина има в нея.

Какво да направиш - еднопосочен билет до вечните ловни полета

Dr. Gregory House

Ох кво пиша от бързината - 15 год е момичето
    На 15 години ??? И изпитва срам и се карате за такива глупости ???
    И кой каза , че момчетата се развивали по-бавно от момичетата ??
    Както казах в предишния си коментар поговорете сериозно и да реши какво иска...Дано поне това успее да направи,а да не те мотае ..

А може и нарочно да се прави на ударена,може и да не иска да е с теб..ама не иска да ти го каже директно,за да не те нарани..кой знае..

A we az use6tam и съм я питал защото е така си мислех че не ме такова и викам ТИ СЕРИОЗНО ХАРЕСВАШ ЛИ МЕ и тя вика "да:..100 пъти сам я питал ходим гушкаме се ала бала ама са ми се прай за глупости аз одавна съм разбрал и работите които станаха до сега всяко едно ми подсказва че не съм и безразличен в отношение по-голямо от приятелското и обаче е за такива дреболиики и т.н. се прай.

Супер фен Аватара на fenasf
    ами явно си е такава....
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    ами явно си е такава....
    Да обаче за такива дреболии съм сигурен , че човек може да се промени и още повече че аз съм по-голям от нея и по някакъв начин променям мислите и , знам че може да се оправи и за това искам да ми кажете как да постъпя - активни действия , не да чакам тя или някой друг или нещо да стане - какво да и кажа , покажа , направя или?

Град
    В мислите на хората
    ами явно си е такава....
    Да обаче за такива дреболии съм сигурен , че човек може да се промени и още повече че аз съм по-голям от нея и по някакъв начин променям мислите и , знам че може да се оправи и за това искам да ми кажете как да постъпя - активни действия , не да чакам тя или някой друг или нещо да стане - какво да и кажа , покажа , направя или?
    Пропускаш момента дали тя има основателна причина да се промени. И още по-важния момент, дали в живота и имаш някакъв статус различен от някой си там

На нея и изнася да и обръщаш внимание, да вижда че си заинтересован, да знае че може да си играе и да те тормози с това нещо

Щото както го описваш - нямаш особено големи постижения в тая насока

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    ами явно си е такава....
    Пропускаш момента дали тя има основателна причина да се промени. И още по-важния момент, дали в живота и имаш някакъв статус различен от някой си там

На нея и изнася да и обръщаш внимание, да вижда че си заинтересован, да знае че може да си играе и да те тормози с това нещо

Щото както го описваш - нямаш особено големи постижения в тая насока
    Ама виж са тя по принцип си е нормална ама като почне да се сърди и ми пълнииии нервите до горе това имах предвид , иначе си е перфектна супер се разбираме ама е така като стане нещо някое много много тъпо нещо и тя се хване за него и.....минава и за 1-2 дена ама и казах не искам да се караме за нищо...искам да съм с нея и тя го иска но ето такива дребни караници ни връщат назад в отношенията и пътя към връзката..

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

По ясно не мога да го напиша

Dr. Gregory House

Просто не се занимаваи с нея.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    момичето е много зле....и тя не знае милата какво иска и дали го иска
    бтв бати владо каза нещата най-точно..вземи се всушай малко и може акла да ти дойде на място

Цитирай Първоначално написано от HarumScarum
    Не.Не е толкова лесно.Аз съм влюбен - харесвам я , тя ме харесва , това-онова , не се отказват такива работи.Преди малко по-малко от 3 месеца се запознахме няма да казвам при какви обстоятелства , за това мисля , че сега като съм тръгнал да се занимавам не трябва да се отказвам.Всичките и приятелки , поне тези с които общувам - ми казват 'сигурна съм че нещата ще се оправят ' казват ни вие сте един за друг и т.н.а и без да ми го казват аз го знам , ако не го чувствах и усещах въобще нямаше да се занимавам..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ако те харесваше нямаше да се държи така и да те поставя в кофти ситуации,да те ядосва и т.н....човек когато е влюбен прави всичко ,за да е щастлив другия,а не му къса нервите по всевъзможни начини..
    приеми,че мацката е малка още и не е готова за любов и подобни истории,приеми,че ако продължиш да упорстваш да стане нещо ще те боли теб-не нея...и просто дай нататък..има мн други момичета,които си заслужават

Цитирай Първоначално написано от HarumScarum
    Не.Не е толкова лесно.Аз съм влюбен - харесвам я , тя ме харесва , това-онова , не се отказват такива работи.Преди малко по-малко от 3 месеца се запознахме няма да казвам при какви обстоятелства , за това мисля , че сега като съм тръгнал да се занимавам не трябва да се отказвам.Всичките и приятелки , поне тези с които общувам - ми казват 'сигурна съм че нещата ще се оправят ' казват ни вие сте един за друг и т.н.а и без да ми го казват аз го знам , ако не го чувствах и усещах въобще нямаше да се занимавам..
    Не мисля че трябва да се занимаваш с някои ''който те побърква'' ..Според мен от тая връзка няма нищо да излезне,няма защо да задълбочавате нещата и накрая да ви боли повече като се разделяте..Пък и ти си на 17, 3 месеца не са много време.. 90% от момичетата на 15 търсят връзка ,колкото да не им е тъпо ,или пък още по-зле вообще не знаят какво искат.Ти си на 17,не мислиш ли че трябва да си намериш някои на твоя акъл?

Вижте сега , явно не ме разбрахте.

Момичета много , кандидатки още повече , но не е това въпроса.

След като съм почнал няма да оставя нещата така.Пиша тук за да ме светнете какво да направя сега , след 1 час , довечера и т.н.Най-вероятно вечерта с нея ще се видим , но без уговорка.

Аз съм влюбен в нея и ще се боря за любовта си - решено е това.Защото след такива премеждия най-сладкото нещо е това , след като си минал през такива трудности.

Моля Ви да ми кажете какво да направя - предложете нещо , трябва да се действа.Това искам , а не да анализирате ситуацията.

Искам хубаво да си премисля какво ще правя , този път ще съм подготвен и няма да оставям нещата на 'каквото стане'.Към 18-00 отивам , ще Ви помоля за съветите Ви какво да и кажа..благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си