- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАКВО ДА НАПРАВЯ????
Здравейте на всички...Искам да ви попитам как би било
правилно да постъпя в моя случей...
Имам много силни чувства към едно момче ,но не съм напълно сигурна ,
че съм влюбена в него. С него имахме прекрасни моменти заедно,
когато ме погледне изтръпвам ,когато ме докосне се чувствам на седмото небе.
Когато съм с него се чувствам много щастлива.Много от моите приятелки са казвали,
че и той е щастлив когато е с мен... Говорим си с него с часове и винаги има какво
да си кажем.Той мисли да се мести в друг град доста далеч.И му остават 20-дена
тук... какво да направя??? Много ще ми липсва той е нещо като мойто второ аз...
Имам чувството ,че без него не мога да живея... Какво да направя????
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
какво трябва да направиш ?ако го е решил неможеш да го спреш дори и да искаш .. супер кофти ..
Ми направете тези 20 дена незабравими.![]()
А пък и има още тоооооолкова много начини за общуване. Скайпове, телефони ала бала ..Знам, че не е същото , но поне е някаква утеха
А и не вярвам да не се връща.. ще го виждаш, но по-рядко. Така че .. живота ти не свършва
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Постараи се тези 20 дена,които остават да ги прекарате добре..По-начин които и ти и тои ще запомните. Успех !Първоначално написано от YourPoison
На колко години сте?В смисъл за какво ще се мести,роодителите му ли се местят и той с тях или?Ако не са те и ако те обича мисля че ще е лесно да го убедиш да не заминава.
Да се научиш да пишеш
иначе нищо друго не можеш да направиш.Той заминава ти оставаш.Ще се чувате по телефона и това е
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
По-добре не предприемай нищо, а и нищо не можеш да направиш - той ще заминава, не можеш да спреш това. Остави го и го забрави, защото като замине ще страдаш.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
+1Първоначално написано от Priceless
други мнения не четох, това е най-доброто решение
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Е като е в далечен град кво пречи?
Ти се благодари, че не е в друга държава..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Според мен недей да мислиш много много!
Изживей си последните мигове с него и после говори с него и ще го измислите![]()
Трябва да живеем за мига все пак!
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Убий го и си го дръж във фризера да видим тогава как ще избяга мръсното копеле![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от Faces
![]()
The ability to control your own life,is the most responsible one.
http://www.teenproblem.net/teenid/Aries
Първоначално написано от Faces
![]()
Жал ме е за вас. Толкова ли са ви изпити мозъците, че сами не можете да решите какво да правите с живота си, а искате мнението на непознати, на които не им дреме за вас. Е** му майката, вземете се в ръце.
^ Ъх, защо той да си променя плановете заради нея, при положение, че тя дори не е сигурна в чувствата си. Плюс това, фактът, че той е останал заради нея леко няма ли да и' тежи?
Според мен трябва да прекараш с него тези дни, а след това каквото стане..