Харесвам си 1 момиче обаче ми се сърди се за некви тъпотии , за некви много малки и тъпи неща - и и викам тя вика че не иска да излизаме вече сами и значи аз и викам 'ти се притесняваш' тя вика 'не , просто не искам' а ми разправя че като ме видят с нея бабетата там и тия дето я знаят че я били коментирали - викам кво ти пука ти нали а? - СПОРЕД мен това е притеснение че я грее викам и 'това да не е лошо че излизаш с момче'.
Аз съм на 17 тя е на 15.Вика че ме харесва - ама ми се сърди за тъпотии и 1 ден е добре после ми се сърди - аз и обеснявам че много я обичам тя се си знае нейното - за некви работи съм я бил излъгал че
съм и казал че съм в НАС а тя си мисли че не съм бил в нас - за е такива дреболии мисли си че съм я излъгал в 2 часа през ноща че съм бил в макдоналдс - а то вярно беше така.Щото на връщане пратих смс на една нейна приятелка , щото тя ме беше търсила по скайп и аз и пратих смс че сега съм взел яденето и се прибирам - и тя ми вика как толко бързо си се прибрал от макдоналдс(щото аз живея в еЛин пЕлин).........с 2 думи за пълни глупости..другото което ми се сърди ми вика че съм говорил за една друга нейна приятелка че само ми създава ядове - викам кво от тва за такива дреболии ли се интересуваш?
Какво да я правя - са и писах сутринта а тя в кви състояние ме вкарва - забележете и сами си правете изводите - вчера съм изпушил (ПО ПРИНЦИП не пуша) - съм изпушил 2 пъти повече цигари отколкото съм пушил през целия си живот....представете си кво ми причинява.
Как да постъпя с нея - сутринта ми звъня СЕСТРА й , след това тя ми звъня - ама не дигнах напрайх се на ударен.
Искам да стане така че тя да се интересува от мен , щото с тоя нейн СРАМ не смее нищо ама нищо да прави и в същото време замазва с некви странични причини и МИ СЕ СЪРДИ ЗА НАЙ-ТЪПИ НЕЩА на света.
Очаквам малко по-бързички отговори , защото не издържам без нея и се чудя какво да и кажа.. помощ