- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заряза ме...
Здравейте, гаджето ми ме заряза с пред текст, че съм ревнива. Искам пак да сме заедно какво да направя?
Никога няма да забравя тези мигове !
С теб аз се чувствах добре ... !
Еми не бъди толкова ревнива.
Спри да искаш и се вземи в ръце. Мрънкащо девойче никой няма да искаПървоначално написано от biberinka
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ех тая пуста ревност..разбере,че мъжете искат малко лично пространство![]()
Няма кво да праиш-следващия и така..
Еми ти си си виновнаСега вече нищо не можеш да направиш, освен ако не му обещаеш да се промениш и НАИСТИНА да го направиш
![]()
Освен ако той просто не си е търсил причина да те зареже .. тогава няма какво да направиш![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Само можеш да си направиш извод от тази връзка .. съветвам те да не се връщаш при него .. най-добре си намери друг![]()
emii .. stegni se i mu poiskai wtori 6ans i ne budi tolkowa rewniwaa .. prosto mu pokazwai kolko go obi4a6 no ne go rewnuwai ..nali se pak 6tom e s teb durji nqma smisul da go revnuva6..
bънi .. ;pp twa че тЪ гушкЪм .. нэ 0zначаwa чэ ше слУшкам
Научи се да се владееш. Ревността може да убие една връзка - при вас това се е случило. Няма смисъл да се напрягаш толкова, нали сте заедно? Просто се отдай на момента. Ако наистина те обича, а и ако ти го обичаш, направете компромис. Промени се - да, знам, не става от днес за утре, но не е невъзможно. Промени се, но защото ти искаш, а не защото ви се е разпаднала връзката. Това ще ти е от полза и занапред. Предполагам ревността те изяжда отвътре. Замисли се, няма ли да ти е по-добре, ако не ревнуваш чак толкова? Ще си по-спокойна, няма непрекъснато да те измъчват лоши мисли. Поговорете, кажи му, че ще се опитваш да ревнуваш по-малко. Ако те обича, ще те разбере и ще има търпение. А, всъщност, може и просто това да му е оправдание, а причината за раздялата ви да се крие някъде другаде.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
А ние жените не искаме,така ли?!Първоначално написано от bog4eto
![]()
По темата:Поговори с него и му кажи,че ще спреш с тази тъпа ревност ... Току-виж ти повярвал и се върнал при теб![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Намери някои,които да те харесва такава,каквато си.Не бива да променяш себе си и харектера си заради някое момче.Ако имаше чуства към теб щеше да свикне с твоята ''ревнивост''![]()
По същата логика, ако тя има чувства към него ще преодолее ревността си, нали?Първоначално написано от HarumScarum
Ревноста си..Няа как да я преодолее,но наистина може да се опита да премълчва повечето въпроси от рода на "Къде ,с коя" То нали затова е връзка да се правят комспромиси,но ако не те харесва и обича таква каквато си..Няма смисъл да се правиш на друг човек.Първоначално написано от Snickers
![]()
^ Има как. Абстрахира се от всички въпроси и готово. Да, напълно не може. А и тук не знаем за каква фаза на ревността говорим, нали? Тя може да е много дребнава и да не го оставя да диша, нима това е редно?
То бива, бива да приемеш човека, който обичаш такъв какъвто е, ама той да ти трови живота с ревността си...
^Тогава просто не са един за друг..И все пак за ревноста и може тои да и е давал причини.
^ Няма такова определение, един за друг. Или са заедно или не. Или се обичат или не. Или са заедно цял живот или не.
Спри да мислиш,че си център на вселената и той трябва да общува само с теб...
с две думи...умерена ревност!
не се занимавай с него,може би просто вече не те иска и само това е измислил за причина...остави го
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Еееее ама ти сериозно ли мислиш,че с две думи и ще разберем ситуациятаЗащо поне не ни кажеш колко време сте били заедно???Ако е било по малко от месец или най-много месец просто забрави - да не ти пука.
Ами бъди малко по-добра и не ревнувай много..Всички знаем,че един от най-честия проблем във връзките е ревността.Обичаш ли го? Ако е така какво чакаш.Опитай се да се върнеш при него..Поговорете,обещай му да се бориш срещу ревността ти..Ако те обича може и да се върне..Има и вариянт да си е търсил причина за да те разкара..Сорру знам,че това те наранява но..Ако си била нетърпима,може да му е пиаснало и така..Спомни си той как се държа? Наистина ли държеше на теб?
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Според мен,за да зарежеш някого по такава измислена причина,показва най-малкото което е,че не държиш на него.Първоначално написано от peteto_love
Има два варианта ...
Първия е , че т'ва може да е просто оправдание, за да скъса с теб, тъй като може да не знае по какъв начин да скъса с теб ..
Втория е , че може наистина да си прекалено ревнива и ако е така по-добре спри да ревнуваш толкова, защото тая ревност проваля доста хубави връзки .. Щом гаджето ти е с теб, значи е с теб и точка.
Не трябва да си толкова ревнива и той се нуждае от лично пространство като всеки човек .
Actions speaks louder then words .. >.<
съгласенПървоначално написано от Priceless
![]()
+++Първоначално написано от Priceless
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз така мисля, макар че според мене нямаш вече шанс.Ревността убива всичко :# :СПървоначално написано от Priceless