- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заряза ме...
Ако той не ти дава основание да го ревнуваш тогава защо го допускаш? Не можеш да го ревнуваш от приятелките му и пр. Опитай се да го преодолееш или просто не го показвай. Съгласна съм с другите, че сама си си виновна и трябва да се променишАз също бях така и това не ме доведе до никъде и си дадох сметка, че няма смисъл.Ако вярваш на приятеля си няма защо да го ревнуваш, а ако не му... тогава не виждам няма защо да сте заедно
![]()
![]()
Първоначално написано от valdesbg
Аз я искам![]()
От колко време си търся едно мрънкащо девойче
Колко се продава?
![]()
--------------------------------------------------------
бла бла бла...
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
Ако наистина толкова държиш на него му се извини и поискай втори шанс.Наистина може да е дразнещо ако си твърде ревнива - дай му малко да подиша,но все пак в някакви граници.Ако все пак и втория път те отреже,зарежи го.Няма смисъл.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
И аз съм много ревнива .. но понякога просто го заравям в себеси и се опитвам да не го показвам ...макар и да ме гризе от вътре
обещаи му промяна ии знам че е трудно ама опитаи да го държиш в теб
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Когато ревнуваш не значи,че обичаш,а че не знаеш дали теб те обичат!
Замисли се...наистина ли искаш пак да си с него и да си тровиш нервите?
В случая, момичето явно не му е оставяло лично пространство и това (съм сигурен), че беше отправено към НЕЯ, не към теб :PПървоначално написано от 3oPuTy