.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Проблем със сърбеж.

Имам малък проблем,нещо от сутринта ме сърби одолу досега не ми се беше случвало и нещо се притеснявам и мисля. че е червено малко,ама няма от както да е секс не съм правила от 1 месец и е така изведнъж.. мн ми е кофти ,а на гинеколог немисля да ходя притеснявам се. на някой случвало ли му се е такова нещо,и дали след ден два ще мине?

Град
    :P In the hell
    оправи си заглавието

лъжливи????? една лъжлива нямам,стига глупости,моля ви,наистина се притеснявам,и да съм пуслкала досега 3 теми най--много,даже мисля че са 2.закакво да лъжа,притеснявам се .кажете моля ви

плссс,притеснено ми е доста.или кажете е майл на генеколог да попитам или незнам...

Град
    sofia
    и на мене ми се е случвало тогава ми мина за 1сед след като ми дойде цикъла .. Сега отново се появи и изобщо нз причината, мисля че може да е алергична реакция от презерватив но след като не си го правила от месец нз
    Не съм грешна,просто живота ме срещтна с много грешници..

Абе отиди и се прегледай.Нищо не губиш

купи си крем здраве или бокцко и се мажи няколко дни ...може нещо да ти е раздразнило кожата...ако толкова много се притеснявап въеви на докторрр

то е малко навътре на входа на влагалището,затова ме притеснява,и е леко зачервено и сърби на моменти.

може нещо да ти се е инфектирало..просто отиди да те види гинеколог
    Щастието на човека е в малките събития..!

кофти на гинеколог,познава наще а ме е срам и нз :s ujss

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Водиш ли полов живот?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Водиш ли полов живот?
    Еми какво мислиш, че означава: " Не съм правила секс от 1 месец"?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Водиш ли полов живот?
    Еми какво мислиш, че означава: " Не съм правила секс от 1 месец"?
    (Води полов живот, а не иска да отиде на гинеколог, защото й било неудобно. Връзва ли ти се?!)

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

защото този при когото ходя познава родителите ми затова.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ами или трябва да си зле с мисленето или живееш в някое село. Отиди при друг просто, толкова ли е трудно да се сетиш. Във всеки по-големичък град има поне една болница и в тази болница има поне 2-ма гинеколози. Оф, мислете малко. Ако си на село, иди в най-близкия град и пак същото.

предполагам че са вагинални гъбички,защото когато имах и аз имах сърбеж,щом те е срам от гинеколога много просто попитай в аптеката,да ти препоръчат нещо,но ако се усили сърбежа както казах инфекция или гъбички,ако да речем си ходила на басейни откъдето най-често се получават...има клотримазол глобули струват около 5-6 лева...надявам се да съм помогнала,но не съм специалист... но най-често срещаното е това

Незнам на басейн не съм ходила, то нещо изведнъж откаде да знам,може от антибиотици да е предполагам аз,понеже пих.А клотримазол се намазах и мисля че сърбежа отминава но усещам, че рядко, но малко по навътре сърби не както беше на входа.Незнам мисля,че ще мине ,надявам се поне ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си