- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за изневярата?
Какво ще рече необходимаНяма такова нещо.Изневярата е нещо което може да разруши една връзка,и се случва обикновено когато единия от партньорите не е много наясно какво иска.
![]()
Как така да е необходима?! За мен изневярата е нещо .. т'ва доказва колко партньорът ти "държи" на теб ..Щом изневеряваш значи нещо във връзката куца .. Много пъти ми се е искало ей така да опитам с друг, докато си имам гадже, но не съм го правила, колкото и скучна да е ставала връзката ни .. Все пак уважавам човека до себе си !
Actions speaks louder then words .. >.<
Изневярата е нещо, което не бих простила.. а и не бих направила..![]()
![]()
Никога не казвай никогаПървоначално написано от IndependentGirl
![]()
По този въпрос има много различни мнения![]()
Neshto bez koeto edna fryzka e skycha ... ne e priqtno kogato nqkogo ti izneferi obache fseki edin ot nas gu e prafil ... nqkoi umishleno dr narochno za da si fyrnat neshto ... no e fakt che e neshto boleznono i fsyshtutu freme neobhodimo ... p.s.Obicham te Vessy
Никъде не съм написала "никога"Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Не бих простила изневяра, защото това е предаване на доверието ми..а доверието е в основата на една връзка според мен..
![]()
Не бих изневерила, защото добре се познавам и съм наясно със себе си (хах.. само как прозвуча), а и не бих го причинила на човека, когото обичам, за да ревнува; за изпитание на връзката; за разнообразие или други такива глупости..
Щом съм с него значи го обичам и му имам доверие.. и следователно трябва да оправдая и неговото доверие, а ако нещо във връзката куца и не е на ред.. го изясняваме или я приключваме и след края сме независими един от друг и всеки си прави каквото си иска..
![]()
![]()
И аз съм на това мнение! За пореден път се съгласявам с тебПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Добре обичаш го всичко е ок и отиваш на море и срещаш адския пич със страхотно държание,мил,добър,грижове ,красив и се влюбваш... кфо прайм тогаваПървоначално написано от IndependentGirl
искаш да си с приятеля си обаче те влече и към морския гларус
![]()
Добре, че аз като ходих тая година на море, си нямах приятел.То не е смешно, ама...
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
как знам аз
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така..Първоначално написано от rozovsluncho
Първо не съм влюбчива и не мога да се влюбя в човек преди да съм го опознала като характер..
Момчето може само да ми е станало симпатично и бихме могли да си поговорим или да флиртуваме и толкова..
В никакъв случай нещо повече..
И не бих рискувала заради някаква лятна зарибявка да си съсипя връзката.. после ще има да ме гризе съвесттаа..
Просто не бих го причинила на приятеля ми, ако ще и Брад Пит да е
Имам силна воля и като реша и преценя, че няма да направя нещо.. значи няма..
![]()
![]()
'Бе не съм се влюбвала аз, ама все си харесвах някой на всяка минута.Не ми беше лесно тогава.
ъ как така необходима?![]()
Изневярата е нещото ,от което се изгубва доверието,ако няма такова няма и връзка.Просто не са ми изневерявали и не съм изневерявала,а и не бих простила , защото веднъж изгубеното доверие , се връща или много бавно...или изобщо![]()
Ако си с точния човек и не си разпоретина не не идва ...![]()
![]()
Какво мисля ли? Че е най - долното и непростимо нещо, което някой може да нарпави за човека до себе си ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз затова съм казал на мойта-ако си харесаш някого толкова много-казваш ми и късаме,никакъв проблем от моя страна,същото важи и за мен.Но не и да крие и такива работи
Ти омъжена ли си?Вероятно не.Първоначално написано от ragi
Следователно-няма изневяра.
Като се омъжиш, тогава се притеснявай.До тогава всичко са лапешки истории.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Първоначално написано от IndependentGirl
IndependentGirl как искам повечето момичета да са като теб...имам същото мислене като теб...искам да имам доверие на момичето до мен и да съм сигурен че НИКОГА (повтарям НИКОГА) не би ми изневерила...както и аз на нея...
по темата: моето мнение е че изневярата е ужасно нещо, което не бих направил без причина...може би бих го направил само когато момичето го заслужава
Или си изневерила, или ти се иска да изневериш и търсиш някой да ти успокои съвестта...Първоначално написано от ragi
![]()
Изневярата е най-подлото нещо,което може да направи човек.До вчера си казвал "обичам те", а утре забиваш нож в гърба на човека до теб.
Общо взето противна картинка.
как ще е необходима, тя руши всичко в 1 връзка. това е нещото, което съм си казала, че никога няма да простя. адски подла, долна, неуважителна и жалка постъпка.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
изневярата не мисля че е необходима ако наистина уважаваш човека до тебаз не бих я простила, не бих и направила нещо такова ...
![]()