.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Майка му ме мрази...

майка му ме мрази. мисли ме за сектантка. казала му 4е до месец тряя да скъсаме ина4е да си събира багажа и да се маха....
    тя е луда и супер зле,... мисли се за по набожна от господа...
    аз не съм сектантка!!!!! христианка съм си ... но не ям месо и тя е решила че е на религиозна основа!!!!!!????? не е така
    виждали сме се няколко пъти ш които нищо не се е случвало. тя се държи добре с мен като ме видо, но същевременно му говори тея глупости!!!!!!
    щяла съм да му командвам живота....
    абе супер зле е
    и са се крием ...
    заедно сме повече от година и половина!
    тя се е фанатизирала яко и са ебаси шита....
    кво мислите??

сори за писането!

Мега фен Аватара на Hilary_
    опитвала ли си да говориш с нея и да й обясниш, че не си такава ..??

еми не....
    ама тя на мен нищо не ми казв атая патица....
    мисля си да говоря с нея ама ме е страх...
    тая ще фане да ме души там.....

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    напиши и писмо в което обясняваш каква си и каква не си,остави и го под възглавницата,писмото го пиши,че е от Бог и тя може да повярва

не бе бъзикам се,приказвай с жената или накарай приятеля ти да приказва с нея или най-добре и двамата и и обяснете на заблудената и душа :P
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на l0lz
    Смачкай я от бой и замини някъде с приятеля си.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Приказвайте ти приятелят ти и майка му заедно,обяснете и какво е що е!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Едва ли е единствената причина да не иска да бъдеш със сина и. Просто не те харесва, може би не те смята за достатъчно добра за него. Майките са такива. Бащите за дъщерите си също, ревност до дупка. Като си с нея, опитай да и се харесаш. Не като започнеш да ядеш месо, щом е извън принципите и желанията ти, а с нещо друго. Попитай приятеля си какво обича, зачопли я на такава тема.

Мега фен
    Направи нещо мило за майка му.Прати и някви манджи.Или цветя.Майките си падат по такива неща.Почеткай я малко.Това го можете.

Град
    Newp0rt ..
    ами наи добре е да опиташ да говирш с нея .. да и обясниш че не си такава .. за каквато те мисли .. че обичаш момчето .. и така

първо: на колко сте години? второ:щом сте толкова време заедно според мен трябва да отидете двамата с момчето и да си поговорите с нея сериозно ии с по учтиви думи все пак е по-възрастна и ако пак нищо не стане продължавайте да се криете,но това не решава проблема...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Дело за попечителство поради невменяемост на майката.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Не мисля, че е добре да я четкаш, щото един вид така признаваш пред нея, че си "виновна" и искаш да си измиеш ръцете... Нека приятелят ти ви събере тримата и подхване темата, а от там нататък ти сама й обясни, че опасенията й не са верни и се опитай да намекнеш, че държиш на момчето

той е гошорил с нея ама тя е абсолютна фанатичка не иска и да чуе нищо кшото и обеснява...
    само му праши скандали.... а той не е малък на 20 е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    а тя само се чуди как да го контролира....
    а той учи и не работи и е шит щото не може да им тагли една майна и да се изнесе...
    е тя ест че не ми се кефи ама незнам защо по точно... нищо не съм и направила, мн мило си се държа!
    и последния път като се видяхме ми задаваше некви въпроси от рода на дали ще дашам месо на децата ми?!?!!?! а ние сме мнооого далече от деца!!! аз съм на 16 ...
    ебаси супер шит ми е щото и на него му е гадно..... абе тая е луда!!!!!!

Отхапи и ръката, за да и докажеш, че нямаш нищо против месото.

Ако е широко скроена личност може би ще ти благодари, защото така ще свали няколко килограма.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ем питай я директно какви проблеми има с тебе?! Ако си решителна и пряма (което не включва да й се накараш, а с приличен тон да се поинтересуваш какво става) можеш да обърнеш ситуацията в твой плюс - хем ще разбере колко мн държиш на връзката ви, хем ще разбере, че не си няква луда... А и ти като й обясниш - поне ще се заслуша, докато когато й обяснява синът й - може да се държи по-различно (да не се заслушва много)...

Кажи и, че си католичка.Оправя ти проблемите от раз.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Супер фен Аватара на katericArofl
    Излъжи нещо .. или плюс това сега е време на пости и тя като е набожна би трябвало да не яде месни продукти.

Град
    Таити
    идете заедно на църква и се помолете за заблудената и душа леле хуу че нямам като твоя проблем че ако майката на приятелката ми е такава... не ми се мисли....
    П.п. ако пък това не помогне вземи изяж една пържола пред нея че да се успокои и всичко ще е наред
    There is no right or wrong, only fun or boring

Отвори и компот
    Мяууу..

Град
    ВаРнАаАа
    Такива ги има много.. с разговори няма да стане Времето му е майката... Ето ти един пример: моята баба е много филмирана жена, защото е много наясно как стоят нещата и следи всяко престъпление в България (мутри, тираджии..всичко ) и когато майка ми я запозна със сегашния си 2-ри съпруг,баба ми беше убедена,че той е мутра!! Защо питате? Защото си падал по мерцедеси и колата му била със затъмнени стъкла.. бил малко по набит и обичал да купонясва А всъщност,човека просто е готин .. та така де,на баба ми и отнеха около 2 години да свикне с тази мисъл,като през тези 2 години се опитваше да откаже мама от връзката си с него След време се осъзна колко добър човек е той и вече са щастливо женени от 5 години. Извод: времето му е майката! Кофти,но факт..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    опитвала ли си да говориш с нея и да й обясниш, че не си такава ..??
    Ето това е единственото решение,според мен.Само един разговор е в състояние или да оправи,или да съсипе нещата.

Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    Излъжи нещо
    Не говори глупости,не е добре при изграждането на една връзка да се лъже,особенно родителите на другия.Рано или късно лъжата излиза наяве и можеш да си докараш само главоболия.

Бе не искам да звучи кофти,ама така,както я описваш тая,е голям злетак и не вярвам нещо с времето да се промени.. Тя буквално не е добре-а с пиян и с луд човек на глава не можеш да излезеш,както всички знаем...
    И все пак поговори с нея,и с приятеля си..или ако трябва тримара заедно.. Опитай-от опит глава не боли...
    Макар че,както вече казах,не вярвам на има ефект... Обсъди положението с приятеля ти... иии другото,което можеш да направиш,е да гледаш да не и се набиваш на очи.. Тва сериозно,щото тая жена наистина не е добре,и малко или много е опасна...
    Успех : )))

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    поредната зла свекърва
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Остави майка му, смятай той какъв "злетак" е. На 20 години, дърт мъж вече станал, още не работи и живее при родителите си. Като не е мъж на място, естествено, че мамичка ще го контролира.
    А на теб трябва ли във всяко изречение да ти се споменава думата "шит"? Не можеш ли да пишеш малко по-нормално и свързано, а не като 14-годишна?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Остави майка му, смятай той какъв "злетак" е. На 20 години, дърт мъж вече станал, още не работи и живее при родителите си. Като не е мъж на място, естествено, че мамичка ще го контролира.
    А на теб трябва ли във всяко изречение да ти се споменава думата "шит"? Не можеш ли да пишеш малко по-нормално и свързано, а не като 14-годишна?

бря той баща ми 43 направо старец бе
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си