.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Кофата е по-надолу.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    бъди готова и за по-лошо ако не направиш нещо може да се наложи да избира между теб и нея
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Аууу , ама какво писане само ..

Виж и ти се държиш добре с нея като се видите , пък тука какви ги наприказва .. Поговори с нея , опознайте се.Щом толкова време сте заедно , защо не разговаряте ?! Аз още на годинката ни с бившия ми приятел вече пиех кафе с майка му.Дайте си шанс.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Приказвайте ти приятелят ти и майка му заедно,обяснете и какво е що е!

И при мен е така крия се от баща ми,защото е с доста остарели разбирания.Оставия нека си говори само не и обращайте внимание и най-важното дръжте се един за друг Вторият вариянт е да седнете и да си поговорите

Град
    сливен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    опитвала ли си да говориш с нея и да й обясниш, че не си такава ..??
    +1 :P
    Голям х*й - весела къща!

Град
    Бикини-Ботъм
    Не се опитвай да обясняваш каквото и да е било на нея,а го обясни на гаджето си.Направи го,за да бъдеш спокойна и да знаеш,че си направила каквото си зависи от теб.Оттук нататък е въпрос на доверие.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на vampirekiss
    И майкатга на тоя е за бой,ама и той си го заслужава.На 20 е,какво му дреме какво ще каже мама.Толкоз ли не може да й се изрепчи?
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на Amateur
    Съберете се тримата че дори неговйте и твойте родители и обсъдете темата...де да знам..

Имам много голям проблем с майката на приятеля ми.тя ме ненавижда изобщо неще да чуе за мен .... заради мои тинейджърски грешки ... а съм с него вече 4години искаме да сме заедно но тя просто прави всичко възможно да ни раздели какво трябва да направя ??? моля ако някой можее да ми помогне със съвет ще бъда безкрайно благодарна опитах се да говоря с нея но тя неще и да чуе

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Това приятеля ти трябва да го реши, ако иска да е с теб не трябва да бъде мамино момченце, а да и се опълчи и да и каже да си мисли каквото си иска. Щом тя се държи добре с теб, значи не е толкова сериозно. Защото в повечето случаи, ако майката не харесва момичето, тя напълно забранява посещения в дома им. Абе не се крийте, а и покажете, че се обичате. Пък не ми се вярва да си изгони момченцето от дома си. Буквално се опитва да го контролира. Той трябва да и покаже, че така не може!
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами , какво просто не й се мяркайте пред очите и т'ва е. Нищо не можеш да направиш. Свекърви!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    ауе заеби я или прост отиди до тях и обясни че тва дег го говори са глупости

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Т'ва шибан майтап ли е? :О
    Ми тогава продължавайте така без да знае, к'во ти пречи, без т'ва няма да се жениш за него

Повече от фен Аватара на valll
    само докато видях стила ти на изказ и започнах да разбирам майката. виж сега трябва да имаш малко уважение към нея, ясно е че тя е от онези майки, които са влюбени в синовете си и няма достойна за тях. но все пак не говори по този на1ин за жената, ако така се държиш и пред нея не можеш да я виниш.

Цитирай Първоначално написано от valll
    само докато видях стила ти на изказ и започнах да разбирам майката. виж сега трябва да имаш малко уважение към нея, ясно е че тя е от онези майки, които са влюбени в синовете си и няма достойна за тях. но все пак не говори по този на1ин за жената, ако така се държиш и пред нея не можеш да я виниш.
    Maйка му нали е наясно, че като мине 18 и със смърта да излиза не може да му попречи ?

Тя от хората, свикнали на живота преди 2 десетилетия, но никой не е длъжен да я уважава. Един човек не се уважава за това , че е по-възрастен или има 5 висши, а за това какъв е в живота.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Повече от фен Аватара на valll
    така е, но все пак мисля, че трябва да има уважение към по възрастните.
    а и докато момчето живее с родителите си, трябва да с есъобразява с тяхното мнение, и все пак не на всяка цена. той трябва да вземе инициативата за решаването на този проблем.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Седнете поговорете с майка му обяснете й че не си сектантка дори го докажи по някакъв начин ако продължава да вярва че си сектанта ще се наложи да продължите да се криете за съжаление...

Според мен няма нищо лично към теб просто прекалено много си обича синчето. Не иска друга жена да има в живота му. Поне аз така си го обяснявам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си