- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майка му ме мрази...
бъди готова и за по-лошо ако не направиш нещо може да се наложи да избира между теб и нея
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аууу , ама какво писане само ..
Виж и ти се държиш добре с нея като се видите , пък тука какви ги наприказва .. Поговори с нея , опознайте се.Щом толкова време сте заедно , защо не разговаряте ?! Аз още на годинката ни с бившия ми приятел вече пиех кафе с майка му.Дайте си шанс.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от rozovsluncho
![]()
![]()
И при мен е така крия се от баща ми,защото е с доста остарели разбирания.Оставия нека си говори само не и обращайте внимание и най-важното дръжте се един за другВторият вариянт е да седнете и да си поговорите
![]()
+1 :PПървоначално написано от Hilary_
Голям х*й - весела къща!
Не се опитвай да обясняваш каквото и да е било на нея,а го обясни на гаджето си.Направи го,за да бъдеш спокойна и да знаеш,че си направила каквото си зависи от теб.Оттук нататък е въпрос на доверие.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
И майкатга на тоя е за бой,ама и той си го заслужава.На 20 е,какво му дреме какво ще каже мама.Толкоз ли не може да й се изрепчи?
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Съберете се тримата че дори неговйте и твойте родители и обсъдете темата...де да знам..
Имам много голям проблем с майката на приятеля ми.тя ме ненавижда изобщо неще да чуе за мен .... заради мои тинейджърски грешки ... а съм с него вече 4години искаме да сме заедно но тя просто прави всичко възможно да ни раздели какво трябва да направя ??? моля ако някой можее да ми помогне със съвет ще бъда безкрайно благодарнаопитах се да говоря с нея но тя неще и да чуе
![]()
Това приятеля ти трябва да го реши, ако иска да е с теб не трябва да бъде мамино момченце, а да и се опълчи и да и каже да си мисли каквото си иска. Щом тя се държи добре с теб, значи не е толкова сериозно. Защото в повечето случаи, ако майката не харесва момичето, тя напълно забранява посещения в дома им. Абе не се крийте, а и покажете, че се обичате. Пък не ми се вярва да си изгони момченцето от дома си. Буквално се опитва да го контролира. Той трябва да и покаже, че така не може!![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Ами , какво просто не й се мяркайте пред очите и т'ва е. Нищо не можеш да направиш. Свекърви!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ауе заеби я или прост отиди до тях и обясни че тва дег го говори са глупости
Т'ва шибан майтап ли е? :О
Ми тогава продължавайте така без да знае, к'во ти пречи, без т'ва няма да се жениш за него![]()
Maйка му нали е наясно, че като мине 18 и със смърта да излиза не може да му попречи ?Първоначално написано от valll
![]()
Тя от хората, свикнали на живота преди 2 десетилетия, но никой не е длъжен да я уважава. Един човек не се уважава за това , че е по-възрастен или има 5 висши, а за това какъв е в живота.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Седнете поговорете с майка му обяснете й че не си сектантка дори го докажи по някакъв начин ако продължава да вярва че си сектанта ще се наложи да продължите да се криете за съжаление...![]()
Според мен няма нищо лично към теб просто прекалено много си обича синчето. Не иска друга жена да има в живота му. Поне аз така си го обяснявам.