- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мислите ли ,че ... ?
Истинска връзка може да има и без секс (зависи кой как гледа на нещата и как стоят за него..)
А защо секса трябва да приключва отношенията?![]()
Нито едното,нито другото-чрез сексът показваш на даден човек,че го харесваш изразяваш чувствата си.
[quote="Punisherrr"
А защо секса трябва да приключва отношенията?[/quote]
Примерно, ако секса в една връзка не върви.Колкото и да се опитват партньорите може да не се получава.
Секса е много важен в една връзка.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Е това е друг въпрос.Първоначално написано от misslowe
хмм значи искаш да кажеш,че във въпроса ти ''отношенията'' = просто приятелство? ... хмме тогава вече си е тъпотия за мен.
Аз мислех,че говориш за двама,които имат връзка.
LovelyGirl секса,че е важен - важен е Но ако двама се обичат вярвам,че каквито и проблеми да имат ще намерят начин да ги решат. (споменавам,че се обичат,защото за мен това трябва да е на лице,за да има секс. )
LovelyGirl секса,че е важен - важен е Но ако двама се обичат вярвам,че каквито и проблеми да имат ще намерят начин да ги решат. (споменавам,че се обичат,защото за мен това трябва да е на лице,за да има секс. )[/quote]
Да съгласна съм с теб че любовта е на лице .. но не мислиш ли че, напоследък рядко има секс заради любов![]()
![]()
Да съгласна съм с теб че любовта е на лице .. но не мислиш ли че, напоследък рядко има секс заради любовПървоначално написано от Punisherrr
![]()
[/quote]
Ами мисля..и го виждам,да. И е много жалкичко![]()
Според мен двете вървят ръка за ръка,защото в една истинска връзка ако партньорите се обичат и си имат доверие и държат един на друг тогава сексът е много по-добър![]()
Според мен задълбочава връзката и я прави по-силна...
Каквото и да си говорим секса е важен но не и най-важния ! и не мисля че ако двама се обичат и имат сексуални проблеми ще се разделят само заради тях! а по принцип секса е за да зближи още повече двойката и нещата да са още по сериозни така да се кажено напоследък има и много такива бройкаджий които искат просто да правят секс независимо дали обичат,харесват или им е безразличен човека отсреща
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Когато в една връзка се стигне до секс значи е достатъчно важна и сериозна, може само да се задълбочи.. Истински връзки без секс няма..
Сексът пренася връзката на следващото ниво... : )))Първоначално написано от misslowe
А иначе приятели,които правят секс и пак са си приятели/или пък вече не са ...Ами зависи от хората,ако съумеят да се разберат,може от секса между тях връзка да излезе,но ако са на различни етапи (само единия има чувства,или пък само единия иска връзка...),по-вероятно е да приключат всякакви по-тататъшни отношения...
Да не би да правиш секс със приятел,и вече да искаш нещо повече?![]()
.. и след сичко казано може да се каже просто : секса трябва да е просто резултат от любовта между двама души![]()
ами според мене сексът сближава двама човека..когато връзката е сериозна де..![]()
Но в повечето случаи не е така... : ))Първоначално написано от beliqsmok
Не съм много съгласен, точно истинска надали ще може без секс... не говоря за 15-16 годишните. Все пак секса не е някакво мъчение и изтезание, това е взаимно удоволствие и не виждам защо някой трябва да се лишава от него без причина.Първоначално написано от Punisherrr
![]()
За мен лично не е от голямо значение, смисъл че не била толкова добра, че еди какво си... дори вече взе да ме мързи.Наскоро докато го правихме и аз супер много ожаднях, ама направо си виждах некролога от жажда.. та взех шишето и се напих(до кревата е), но не спрях и моита като видя какви ги върша ми се нацупи, станало и тъпо/кофти и т.н.. Трябваше после да вадя 1500 теории за хидросферата.
![]()