- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересно
Не знам ,дали е зараи количеството алкохол в кръвта ми ,но наистина не разбира, въпроса?!Какво общо имат спомените и мечтите?
Ако спомените са лоши да ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е не е така, днес примерно си спомнях всичко, което се случи,преди половин месец като си бях на ваканция в България и почнах да си мечтая какво щеше да е ако съм с момчето ,което толкова желаяПървоначално написано от misslowe
И се рзплаках... до нищо хубаво не водят ,сп;омените ми напоследък :С
![]()
точно с момента съм така..![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Не разбрах нищо... и не съм пила![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Колкото и каквито и спомени да имам това не е причина да спра да мечтая или да мечтая по-малко.Всеки ден прекарвам поне половин час в мечти за бъдещето,в размисли какво можеше да бъде настоящето.Каквото и да преживея това няма да се промени.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Мисля, че няма зависимост между тяхПървоначално написано от misslowe
![]()
Aз мисля,че спомените и мечтите нямат нищо общо ..
+1Първоначално написано от Kukumqvka
може и да има нещо вярно, но това е само за определен момент- докато лошите спомени са най- пресни.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ако са пресни тези спомени и мн лоши нормално да не ти е до мечти,но по принцип двете неща нямат нищо общо... човек колкото и лоши спомени да има може да не спира да мечтаезависи от самия човек
There is no right or wrong, only fun or boring
Абе момиче,стига задава такива въпросиТи някакъв мъдрец ли си,какво? Фройд #2?
Ти тези теми ги пускаш насила колкото да стане бройката ли ?Първоначално написано от misslowe
Защото забелязах,че пускаш теми колкото да не е без хич.Първоначално написано от misslowe
Това са някакви много дълбоки мисли, в които малко хора биха се задълбочили, а половината от тях ще ги досърби да ти напишат свестен отговор. Да не говорим, че въпроса ти е безумно глупав. Какво общо имат спомените с мечтите? Имам чувството, че си цъкнала на "нова тема" и чак тогава си решила какво да попиташ, ако разбираш на къде бия.
п.с. Запетайка (,) се слага преди "че", а не след него.