.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Полудявам!

Ох,хора, мисля че полудявам!Преди около 20 дни правих секс с приятеля ми, като на мен ми беше за пръв път.Както и да е всичко точно, само дето по едно време презервативът леко се беше смъкнал.Сменихме го.Преди няколко дни пробвахме пак и случката се повтори.Въпросът е, че ми закъснява с 2 дни и се чудя станал ли е гаф или е от нещо друго?Направо съм кълбо от нерви.
    П.П.На 16 съм.
    BoyS aRe ToyeS...

Град
    ВаРнАаАа
    А за тест за бременност да си чувала? Само поради факта,че се притесняваш може да ти закъснява

п.с. Това,че ти е било за първи път няма абсолютно никакво значение А колко точно се смъкна ?

И аз си мислех за притеснението, но за теста .. страх ме е от резултата ... За смъкването, горе долу в началото на пениса, мисля че не беше до половината ... шантаво го обясних
    BoyS aRe ToyeS...

Град
    ВаРнАаАа
    Е нормално е да те е страх да си го вземеш,но нали искаш все пак да знаеш дали си бременна.. А как така се смъкна? Нещо май не сте го сложили както трябва. Да не би на приятеля ти да му е паднал повреме на секс?

Е какво, ние да хвърляме боб, вместо ти да си направиш тест ли ...

Възможно е да не го е сложил както трябва, за падането и това може би е възможно защото той беше много притеснен да не ме боли и т.н.
    BoyS aRe ToyeS...

Град
    ВаРнАаАа
    А ти не го ли попита? Пък и то...усеща се когато му падне. Моят съвет е да си направиш тест Не се притеснявай. Ако презерватива не се е скъсал и не е паднал изцяло от него,шанса да си бременна е малък Напарави си тест!

Град
    Пловдив
    тора! Честито бременна си... да черпиш
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    тора! Честито бременна си... да черпиш
    Не смятам,че момичето има нужда точно от това в момента Достатъчно се е наплашила

Добре, утре ще си направя тест, надявам се да е отрицателен.А между другото, Macallan, ти си кретен.Вероника, благодаря ти много!
    BoyS aRe ToyeS...

Повече от фен Аватара на YourPoison
    най-добре си направи тест за бременнот и не се притеснявай..

Град
    Пловдив
    еми да точно това и трябва да се наплаши да направи тъпия тест и ако трябва купи тиранти на приятеля си да крепи кондома
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Милано
    Тест момиче, ТЕСТ !!!
    After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    има 0,2% шанс да си бременна, според мен, но си направи тест да не се притесняваш и ще ти дойде..

К'во стана направи ли теста

Град
    под криВата ти ^^
    подкрепям напълно Вероника +1

.....

Направих си тест, отрицателен е слава на бога!
    BoyS aRe ToyeS...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от chereshka
    И аз си мислех за притеснението, но за теста .. страх ме е от резултата ... За смъкването, горе долу в началото на пениса, мисля че не беше до половината ... шантаво го обясних
    Ако наистина си бременна,теста няма да те направи не-бременна и обратното.Или го правиш и разбираш резултата и се успокояваш,или спираш да правиш секс.
    Боже,и аз се притеснявах така първия път,ама само аз ли имам достатъчно мозък да се сетя за тест и да не пиша глупости по форумите?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

ама ти толкова ли си проста кво ми пускте прес една тема дали съм бременна ем напрай си един тест и виж

Аз за т'ва ще съм монахин. Да не се притеснявам, че съм забременял.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    еми да точно това и трябва да се наплаши да направи тъпия тест и ако трябва купи тиранти на приятеля си да крепи кондома
    А почини си де...

Не можеш да се притесняваш от теста. Просто имаш ли притеснение - го правиш. Ако е станал гафа навреме да оправяш нещата.

:P Радвам се за теб :P

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    жалко ... ядеше ми се торта
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Голям фен
    самата паника забавя цикъла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си