- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво доставя удоволствие на мъжете в една връзка? - ff
хах ми повечето случаи ги вълнува само и единствено секса .. биричката.. колата ...![]()
Много малко останаха свестните момчета ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1 и дори да има свестни момчета рано или късно и те стават като другитеПървоначално написано от Hilary_
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
^Bruno?Първоначално написано от RaZzer
.. за повечето момчета опира и то много !!!Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
RaZzer: Добре казано ..![]()
![]()
Priceless .. <3
Razzer говори от страната на момичето.Той момиче ли е?Първоначално написано от Hilary_
Определено мъжа не го радват такива неща.
Просто говори за да получи плюсченца от момиченца. :P
Както и да е.Донт хейт ме![]()
.. тебе и да искам не мога ..Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
![]()
![]()
аа за RaZzer му знам мненията и повярвай ми не е за едното плюсче ..![]()
![]()
Priceless .. <3
Въпреки,че RaZzer,струва ми се, се лигавеше - твоят коментар беше много тъп.Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Защо си мислиш,че знаеш какво искат ВСИЧКИ... ? ..просто не можеш да говориш от името на ВСИЧКИ мъже... и щом някой казва нещо различно от обикновените мъжкарски приказки,значи ''говори от страната на момичетата'' ...
Sorry,просто не съм съгласна.
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от devi
![]()
Не се и съмнявам.Още чакам деня, в който да сме на 1 мнение по някой въпрос.Първоначално написано от Punisherrr
![]()
Ей момичета, темата е мъжка
А и вие казвате неща, които според вас ги вълнуват попринцип, а то се пита в една връзка![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от FeelMyPain
хах... еми ще чакаме пък да видимТака се случило.
![]()
Естествено че футбол
Секс, свобода, да не им се мрънка, да им ходиш по гъза..
Мъжете искат сериозни връзки,просто са твърде оплашени да не ги зарежат,да не се влюбят и т.н. за тва накрая всичко опира до секса..
е за моя е важен най-вече секса![]()
love is gone!
АХАХАХАХАХАХАХАХАХ. Много си далече..Първоначално написано от devi
Много е просто. Предизвикателството. Ако жена му е дървена. То стои с нея заради секса.
Ние мъжете обичаме да ни предизвикват, няма по добър начин да задържиш един мъж..
There is no good either bad, only thinking makes it so.
първо е секса,след това някво хоби ....
и най- вече футбола
Определено!Като момиче,което се познава с достатъчен брой момчета,съм си направила това заключениеПървоначално написано от eikichi
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
И мотори![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
абе да ви кажа има и бая свестни момчета,които обаче не забелязваме ,защото са по-затворени и срамежливиПървоначално написано от misslowe
![]()
Какво доставя удоволствие на мъжете в една връзка?
Аз ли съм тапа (не, че се съмнявам в себе си), ама какво общото между моя момък, връзката и удоволствието от нея с футбола?!? Не аз тичам по терена !!
Удоволствивто което връзката ни му доставя е,че винаги има кой да го изслуша (квит и простотии да говори), секс (редовен) ииии... да оставим др клишета - кефи се че вс му приятели си мечтаят някоя мацка да им носи бира викайки с него за Левски!