.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен
    С моя ходим заедно да играем футбол с приятелите му.Доста е заабвно.Някой път играем игри на компютъра.Футбол не обичам да гледам,но пък му правя подаръци свързани със отбора,за който е.Подкрепям го във всичко,което прави и това го радва.А иначе има и други неща,които му доставят удоволствие,но ме мързи да пиша сега ...
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от eikichi
    Много е просто. Предизвикателството. Ако жена му е дървена. То стои с нея заради секса.

Ние мъжете обичаме да ни предизвикват, няма по добър начин да задържиш един мъж..
    Съгласна съм.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

За моя бяха секса и футбола
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от batty
    Какво доставя удоволствие на мъжете в една връзка?
    Аз ли съм тапа (не, че се съмнявам в себе си ), ама какво общото между моя момък, връзката и удоволствието от нея с футбола?!? Не аз тичам по терена !!
    Удоволствивто което връзката ни му доставя е,че винаги има кой да го изслуша (квит и простотии да говори), секс (редовен) ииии... да оставим др клишета - кефи се че вс му приятели си мечтаят някоя мацка да им носи бира викайки с него за Левски!
    +++ :P

от секса,колата,бирата и жените

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Ей момичета, темата е мъжка
    А и вие казвате неща, които според вас ги вълнуват попринцип, а то се пита в една връзка
    Така е.Какво общо има футболът и колите с връзката .Според мен ако момчето е влюбено всичко,което му дава момичето ще му носи радост.Ще изпитва удоволствие от връзката - че може да вижда,целува,прегръща,люби( ) човека,който най-много обича на света,може да споделя и най-големите си тайни с любимата,тя е само негова и т.н.Тези,които казват,че само секса носи удоволствие на момчетата във връзка явно никога не са били обичани истински....Виждала съм случаи,при които момчета от "плейбойчета" стават добрички и въздържани,поради любовта,която им е завъртяла главата...В началото на връзката,когато момчето все още не е влюбено в момичето,отново всичко му носи удоволствие,та нали харесва момичето и му е приятна компанията и!Тези "връзки" ,които приключват след 1 секс,според мен не са връзки,а заблуждения!

Град
    In Your Memories
    Наричат се малки афери. Като да отидеш на командировка и да срещнеш някоя и те така..

Иначе, всичкте пишете глупости според мен. И повечето сте жени.. много компетентни станахте на теми мъже?!

Мъжа иска да се забавлява и в същото време да не му се отнема мъжествеността. Той иска да е се съревновата постоянно, а в една връзка това става много лесно - хем се забавлявате, хем той не се чувства не на място.

С приятелката редовно правим леки залози и си разообразяваме живота. Пример: "Загубилият на билярд тази вечер ще нарича другият "Ваше Височество" в продължение на една седмица." И така.. избирайте нещо което да забавлява вас и мъжа ви едновременно.
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си