- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво доставя удоволствие на мъжете в една връзка? - ff
С моя ходим заедно да играем футбол с приятелите му.Доста е заабвно.Някой път играем игри на компютъра.Футбол не обичам да гледам,но пък му правя подаръци свързани със отбора,за който е.Подкрепям го във всичко,което прави и това го радва.А иначе има и други неща,които му доставят удоволствие,но ме мързи да пиша сега ...
Съгласна съм.Първоначално написано от eikichi
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
За моя бяха секса и футбола![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
от секса,колата,бирата и жените![]()
![]()
![]()
Така е.Какво общо има футболът и колите с връзкатаПървоначално написано от LovelyGirl
.Според мен ако момчето е влюбено всичко,което му дава момичето ще му носи радост.Ще изпитва удоволствие от връзката - че може да вижда,целува,прегръща,люби(
) човека,който най-много обича на света,може да споделя и най-големите си тайни с любимата,тя е само негова и т.н.Тези,които казват,че само секса носи удоволствие на момчетата във връзка явно никога не са били обичани истински....Виждала съм случаи,при които момчета от "плейбойчета" стават добрички и въздържани,поради любовта,която им е завъртяла главата...В началото на връзката,когато момчето все още не е влюбено в момичето,отново всичко му носи удоволствие,та нали харесва момичето и му е приятна компанията и!Тези "връзки" ,които приключват след 1 секс,според мен не са връзки,а заблуждения!
Наричат се малки афери. Като да отидеш на командировка и да срещнеш някоя и те така..
Иначе, всичкте пишете глупости според мен. И повечето сте жени.. много компетентни станахте на теми мъже?!![]()
Мъжа иска да се забавлява и в същото време да не му се отнема мъжествеността. Той иска да е се съревновата постоянно, а в една връзка това става много лесно - хем се забавлявате, хем той не се чувства не на място.
С приятелката редовно правим леки залози и си разообразяваме живота. Пример: "Загубилият на билярд тази вечер ще нарича другият "Ваше Височество" в продължение на една седмица." И така.. избирайте нещо което да забавлява вас и мъжа ви едновременно.
There is no good either bad, only thinking makes it so.