.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Едно недостъпно момиче

Здравейте хора ще ви разкажа историята си накратко ...
    От 7-ми клас си падам по едно и също момиче и до днес(сега ще бъда десети клас)значи тя тогава беше в моето училище и аз постоянно я споглеждах а тя винаги ходеше с най-големите Плейбоичета...по едно време си мислех че нямам шанс и затова се опитвах да не я гледам изобщо
    Да кажа че тя е две години по малка не е нищо особено като тяло но супер много ме кефи от общи приятели знам че техните имат доста парички и затова тя гледала 'по-лъскавите' момчета и на това изискване отговарам
    до този момент обаче все още не се бях престрашил да я поканя да излезем
    Така след седми клас се преместих в друго училище и от там нови приятели....нови приятелки и просто я забравих имах и скайпа но дори не ми оставаше време да й пиша някой ден.
    Това лято обаче започнах работа и един ден докато си работих и се замислих няма ли най-накрая да и аз като приятелите ми да имам сериозна връзка повече от 5-6 месеца а не обикновенните 'лигли' и се сетих за старата ми мечтана любов открих й скайпа гледах й албума и останах супер много впечатлен от външният и вид - момичето от мечтите и сънищата ми и още на следващият ден на обичайната сбирка на кафе с 3-4 приятелчета се загледах в няколкото момиченца минаващи по улицата но приятелите ми казаха че тези са малки и изобщо не ги гледаха аз обаче ги загледах и какво да видя ...моето момиче беше толкова красива че я гледах през цялото време докато минаваше наблизо с приятелки и момчета на нейната възраст които тичаха като че са излезли от детската градина вечерта й писах но тя не ми отговори на слезващата вечер отново не ми писа . В същото време умирам от срам дори да й напиша здр
    Сега се чудя защо съм толкова срамежлив и как да се запознаем за да имам някакво движение с това момиче ?
    Въпроса ми е какво да и кажа защото нестава просто да и кажа 'здрасти падам си страшно много по теб и искам да се видим'
    Помагайте хора давайе съвети и моляви момичета обръщайте повече внимание на 'непознатите' момчета
    Кажете какво да направя по скайп ли да я заговоря....като я вида по улицата ли да се опитвам да я заговоря страшно много съм объркан и за мен тя не е просто поредната... Какъвто и съвет да дадете ще ми е от помощ

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ами запознайте се по скайп,пишете си няколко дни,после и предложи да излезете и така
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами кофтито е, че не ти е отговорила ?? В смисъл това е гадното .. може да й пишеш пак ама този път да напишеш все пак кой си, защото може да си е помислила, че си поредния натрапник .. Или другия път като я засечеш на улицата я питай нещо .. или знам ли .. с твоята компания седнете на тяхната маса в кафето .. абее няма да ти е лесно ... Успех!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ам малко ми се струва, че си внушаваш, че чак толкова много я харесваш и сякаш нуждата от сериозна връзка те кара просто да направиш опит с първото момиче, за което се сетиш...

Все пак... можеш да пробваш да й пишеш още 1-2 пъти и ако продължи да не ти отговаря - ще трябва на живо да действаш!

Град
    skitnik sam :P haha
    преди година направих ей тая същата грешка дето се каниш ти да направиш, бачках не много яка работа и се чудех и аз като тебе що съм нямал дълги връзки , за това се сетих за едно момиче от миналото дето съм харесвал преди заблудих се яката, че съм влюбен в нея и после една година бях в пълна меланхолия... моят съвет каквито и чувства да имаш към нея не бързай да и ги казваш, излезте опознайте се, хората се променят, нещата се променят и то не винаги към добро,
    аз напраих шибаната грешка (понеже бях доста объркан и малко побъркан), да и кажа всичко в скайп, беше адски тъпо ...... бе както и да е, квото и да праиш прави го от сърце
    NqKaF si TaM :P

Град
    Бургас
    ти я харесваш откакто тя е била в 5ти клас
    не й пиши по скайп, а гледай да се запознаеш с някой нейн приятел или накарай общ приятел да ви ''уреди'' среща
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Еми като за начало не спирай да и пишеш в скайп .. пък ако ти отговори и се харасете я покани да излезете ..

Мега фен
    заговори я на живо, скайп е вятър работа
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    сливен
    Цитирай Първоначално написано от freziq
    ти я харесваш откакто тя е била в 5ти клас
    не й пиши по скайп, а гледай да се запознаеш с някой нейн приятел или накарай общ приятел да ви ''уреди'' среща
    Голям х*й - весела къща!

Супер фен Аватара на l0lz
    Ебал съм ти и накраткото.. Не ми се чете.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    е*** съм ти и накраткото.. Не ми се чете.
    и като не ти се чете тряя ли да пускаш такъв отговор никой не те кара да го четеш в крайна сметка ... момчето има проблем и иска някой да му даде съвет ти като не искаш недей псува и т.н.
    по темата ... според мен общ приятел ще оправи работата но и ти нещо много си се вманиачил "момичето на сънищата ти" лелеййй ... успех все пак
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    ВаРнАаАа
    Tва "накратко" ли беше ? Не ми се чете по тва време Някой друг път ще ти кажа

Голям фен Аватара на Aicken
    Едно недостъпно момиче
    има ли такова ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не бих казал че момичето е недостъпно,по-скоро ти си сдухан и незнаеш какво да направиш,че да я спечелиш

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Не бих казал че момичето е недостъпно,по-скоро ти си сдухан и незнаеш какво да направиш,че да я спечелиш

МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО! БЛЕСТЯЩА ЛОГИКА И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА МИСЪЛТА

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Aicken

Май си нещо превъзбуден,а?

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от Aicken

Май си нещо превъзбуден,а?

не ... имах си ядове и проблеми станъл съм в 5.30 ..

Град
    ВаРнАаАа
    ^^
    Кофти

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не знам защо си мисля ,че нямаш шанс с нея.Ти сам каза,че тя си пада по лъскавите момчета и се движи с плейбойчета.Може би не иска да си променя средата така да се каже...пък и е малка.Едва ли ще е готова за сериозна връзка.Забрави я.
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Едно недостъпно момиче

Цитирай Първоначално написано от asd_asd
    вечерта й писах но тя не ми отговори на слезващата вечер отново не ми писа . В същото време умирам от срам дори да й напиша здр
    Ем тук е проблема
    Сега се чудя защо съм толкова срамежлив и как да се запознаем за да имам някакво движение с това момиче ?
    Ми отиваш до нея казваш и "Здрасти, в седми клас бяхме в един клас" представяш се и почвате да си говорите
    Въпроса ми е какво да и кажа защото нестава просто да и кажа 'здрасти падам си страшно много по теб и искам да се видим'
    Можеш но ти се присмеят. Както казах - почвате неангажиращ разговор. На следващия ден пак, завършваш с размяна на телефони, и уговорка да се видите еди-къде си и така.
    Помагайте хора давайе съвети и моляви момичета обръщайте повече внимание на 'непознатите' момчета
    Е тия момчета трябва да си заслужат вниманието

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

доста работи ще ги оправя има и доста работи който не са ми ясни като например какво точно да я заговоря...незнам какви може би са общите теми ?
    За тези който си мислят че я харесвам защото см в нужда...не е така просто се замислям за бъдещето си и както ви казах не я заглеждат много момчета защото я определят като 'леко закръглена' доколкото гледам в албума й момчета на нейната възраст (13-14)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си