- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изтъкване на другия
защо след раздялата другия гледа да се изтъкне?
да покаже какво е направил сам, с кого е сега, как е ``щастлив``? защо се кара с бившия/ата?
защо?
може би ако останат приятели наистина е имало чувства.
но след раздялата нима са били заедно просто така?
или именно чувствата ги карат да се правят на идиоти?
и да се изтъкват? ииии дори понякога да се правят, че не те забелязват, въпреки че не спират да мислят за теб?
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Незнам защо го правяпросто ме дразни...
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Може би това е един вед,ако така мога да се изразя,защитна реакция.Дам хората (не всички) се стремят да покажат на другия,че и без него могат да живеят и им е добре.Един вид го правят за да е излезе,че те са губещите след раздялата,тези,на които им пука.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Точно ! .. един вид искат да покажат че в живота им ще има много други неща освен изчезналата любов на бившия.Първоначално написано от vampirekiss
то си е така де![]()
не искат да види другия че са уязвими и че им е гадно и като показват колко им е готино дори след раздялата си мислят че на другия ще му стане тъпо или просто ще види че не е незаменим. Тооо и аз след раздяла се държа много тъпо ама то е защото ми е гадно особено ако ми е пукало за това момиче... и затова се държа идиотски... преди може да сме говорили с часове а сега след 5тата мин и нз какво да и кажа и започвам да се дразня такова
There is no right or wrong, only fun or boring
Знам ли.. Просто някой го е направил и то нали простотията по хората ходи.. Да не видят нещо. . Всички на юруш.. Макар че.. Сега като тръгнах с най-добрият ми приятелл.. Жестоко се съмнявам след като връзката ни приключи да си останем приятели.. Та тва са си мои неща.. Такива сме създадени..
Мяууу..
Ами ако аз съм зарязаната,мисля,че няма нужда от отговорМного ясно,че ще искам и ще отмъстя.. за щастие все още не ми се е случвало мен да ме зарязват,така че ..
![]()