- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета... толкова труди за разбиране...
Може ли някой да ми обясни защо всички готини момичета са с най-големи нещастници....
Забелязал сам че повечето красиви момичета са с момчета които са ако мога така да се изразя "голями нещастници"...
Повечето от тях са с тези момчета защото са "големи газарчета"...
А свестните момчета винаги са на заен план само зарадии това че те не са "голямата работа"...
Ако можете да ми отговорите на въпроса защо така се закопават тези момичета с хора който са с тях само за трофеи пишете....![]()
![]()
http://gorata.net/f.php?f=krooki
ами за съжаление е така...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Незнам,но в момента си падам по нормално свестно момче,но започвам да си мисля,че не е нормален и свсетен..ми някаф бавен радиатор..незнам.. после защо си падаме по еди си кфи ми действайте е мама му стара.....и да стоиш да ме гледаш и да не стоиш да ме гледаш няа да постигнеш нищо само с гледане
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
проблема е в това,че повечето момичета НЕ знаят какво искат,повечето момчета знаят какво искат,но не и как да го постигнат...
никой не може да ти даде отговор на тоя въпрос ..
и все пак замисли се ако наистина са толкова свестни защо са с онея "големи нещастници" ? .. ем щото искат да се гъзарят, а тва не ги прави свестни ..
иначе съм съгласна, че свестните момчета са на заден план .. а тва не мога да си го обясня ..
И се случват следните ситуации:Първоначално написано от PurpleDream
1.Момичето незнае кфо иска и тръгва с някакъв олигофрен вместо с някое нормално момче. >> следва че всички момичета са такива и всяко момче казва "ТЕ НЕЗНАЯТ КФО ИСКАТ"
2.Момичето знае какво иска и тръгва с нормално момче. >>> никой няма да разбере...все едно никога е нямало такъв случай,никой не се оплаква за нищо и всички които незнаят,че и такива неща се случват се оплакват как всички момичета харесвали някфи олигофренясали..
3.Момичето знае какво иска,но момчето с което се харесват незнае как да я заприказва,незае как да действа и те не тръгват >> от тук момичето решава да тръгне с някаф олигофрен.И момчето,с което са се харесвали преди олигофрена,казва че момичетата незнаят кфо искат и се оплаква как всички момичета тръгват с олигофрени..
Сами си правете изводи...
rozovsluncho от една страна си прав/а... има ги и такива момчета детпо да не знаятъ как да заговорят момичетата с това сам напълно съгласен...![]()
Но има и тоя случай момчето мн добре знае какво иска как да я заговори прави всичко възможно да я спечели но тя просто иска да се прави на интересна и да я се мисли за нещото повече щот е с "голямо газарче"![]()
http://gorata.net/f.php?f=krooki
еми шанс .. тоо нали знаеш не може да си и хубав и умен ..![]()
.. сам си вади изводите![]()
И аз не разбирам защо повечето търчат по тия женкари .. глупаво е .. ама всеки си решава сам за себе си ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Момиче съм.Първоначално написано от krooki
По темата това за мен не е момиче с което искаш да имаш нещо общо,явно е някоя повърхностна патка...
Тъпо е,да .. ама повечето са така ..![]()
То и аз не мога да ги разбера,нищо,че съм момиче..![]()
Аз,попринцип,си гледам характера на момчето,а не дали е гъзар или ще предизвикам повече завистливи погледи,че съм с него..пхаах
Сега си ходя със съвсем нормално и свестно момче,което за годините си е рядко срещано..И не бих го заменила за някакъв нещастник,както ти каза,с кола,усилена музика,който само дебне да ебне (много готин израз
) ии там другите всеизвестни индивиди !
![]()
![]()
![]()
Може и да съм по-различна от другите момичета и да не се вписвам в съвременното,ама предпочитам да ми е добре с това момче,да знам,че като се видиме,няма непременно да ме съблече,за да ме оправи,да мога открито да му покажа чувствата си,без да се възползва от това,да не ме е страх да му споделям,да му имам доверие и не да се самозалъгвам..и най-важното..да знам,че държи на мен и има чувства точно към мен,че за него съм най-специалната,както и той е най-специален за мен..Аз от това имам нужда,другите както си решат...![]()
Така еПървоначално написано от PurpleDream
аз съм момче
ох, поредната, дето се смята за ''изключение на изключенията''. ми и аз искам същото като теб, но се занимавам с ''готини гъзарчета'' и знаеш ли защо? щото не намирам свястно момче в истинския смисъл на думата. може да е добър, да държи на момичето с което е и да си е само с нея, ама като тия момчета не могат да водят разговор с момиче, как да тръгвам да си задълбавам отношенията с такъв човек?! ''лошите момчета'' поне са интересни и знаят какво и как да говорят. намеря ли си свястно момче, което обаче да може да ме забавлява, а не аз през цялото време да се чудя как да го накарам да говои, да, ще бъда с него, разбира се. но дотогава и ''гъзетата'' вършат работа, като за убиване на време.Първоначално написано от 0nem0retIme
авторе, я кажи по кви начини точно си показвал на момичето, че я харесваш? най- вероятно в подхода ти е грешката.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Нормално е.
93 набор си.
МомичЯнцата на по 13 14 15 годинки гледат само парички,мускули и т.н.
И по-големите го гледат, но там вече влиза фактора любов, който дава шанс и на обикновените мишки да пробият.
Просто се абстрахирай от "фаворитките" и се заемай с момичета в сянка.
Често те са хората, които биха те дарили с любов в един по-късен етап от живота ти.
"Фаворитките" най-често стават курваля и/или продължават да гонят парите.
Първоначално написано от sladur4etyYy
започвам да се убеждавам,че любовта отива по дяволите...
аз искам истинска любов и всичко, което го гледаш по романтичните филми (е, с някои изключенияПървоначално написано от PurpleDream
), но като не я откривам, сама ли да седя? да седна и да я чакам да дойде? все пак не съм на 40 години, има време и за любов, аз искам да дойде, както казах, но докато я чакам, мога да си прекарвам добре и с не толкова ''свестни'' момчета. не си прави такива генерални заключения от извадка от цитат, който дори не е в пълния си смисъл.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ми браво на теб,искай,ама като постоянно си с неподходящия как ще намериш този когото търсиш???заради такива връзки любовта изчезва...според мен
аз как да знам дали някой е неподходящ, ако не съм била първо с него, за да мога да го опозная?! аз търся, а ако намеря- супер, ако не- шанс... а и любовта няма как да изчезне, тва са глупостиПървоначално написано от PurpleDream
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
да и това го има,но докато търсиш при един,може да пропуснеш този който търсиш...според теб може любовта да не изчезва,но според мен -да...
ми дано не го изпусна, тва не зависи от мен. а любовта няма как да изчезне, понеже всеки човек има нуждата да обича и да бъде обичан, независимо от всички други обстоятелства.Първоначално написано от PurpleDream
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
напротив любовта вече не означава нищо за много хора,всички си повтарят под път и над път колко много се обичали,а някои дори не се харесват...."Обичам те",вече е като поздрав...за кво си говорим...![]()
и тези ще се осъзнаят с времето.Първоначално написано от PurpleDream
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Girls loves bad boys![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
многооо си праваПървоначално написано от PurpleDream
познавам приятели дето ходят с момичета от 1месец някъде и вечеееееееееееееее " мило обичам те " "мило не мога без теб" "мило ти си смисъла на живота ми " това става като добър ден и е суууупер банално такова ...
There is no right or wrong, only fun or boring
Чак пък всички...Бих казала,че съм със много готино момче
и влизам в графата на готините момчиета
![]()