Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Цитирай Първоначално написано от krooki
Може ли някой да ми обясни защо всички готини момичета са с най-големи нещастници....
И кой определя критериите за нещастник и не-нещастник?
Забелязал сам че повечето красиви момичета са с момчета които са ако мога така да се изразя "голями нещастници"...
Това го разбрахме вече.

Повечето от тях са с тези момчета защото са "големи газарчета"...
Айде бе.. Тищо не тръгнеш с някоя клошарка да им правиш напук?

А свестните момчета винаги са на заен план само зарадии това че те не са "голямата работа"...
Хм, че какво му е свестното тогава на момчето, ако не може да покаже че е весел и готин?

Ако можете да ми отговорите на въпроса защо така се закопават тези момичета с хора който са с тях само за трофеи пишете....
Щото мой човек "големите гъзарчета" са хората, които знаят какво икат от живота и как да го псотигнат. Те са хората, които знаят как да направят една жена щастлива и да се чувства ценена, както и знаят как да и и покажат когато си превиши правата.

С няколко думи - те могат да дадат на жените това от което имат нужда - материални облаги, сигурност, спокойствие, обич и доверие. Не са подредени по степен на важност.

А ти драги ми потребителю имаш мнооого страшен филм. Ако проявиш интерес ще те изложа пред всички форумци
Кефиш