- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета... толкова труди за разбиране...
Значи тия фаворитки ,за които ми говориш са просто добри духачки
И да ти кажа не са най-хубавите повярвай мите просто са използвани от ``всички гъзари`` за една вечер як секс...имам такива познати...седиш говориш им нещо супер обикновенно те не те разбират ,даваш им речника -те не могат да четат ... е има 100 пъти по хубави пу*ки...в моя град ама не са от тия духачките
![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
И кой определя критериите за нещастник и не-нещастник?Първоначално написано от krooki
Това го разбрахме вече.Първоначално написано от krooki
Айде бе..Първоначално написано от krooki
Тищо не тръгнеш с някоя клошарка да им правиш напук?
Хм, че какво му е свестното тогава на момчето, ако не може да покаже че е весел и готин?Първоначално написано от krooki
Щото мой човек "големите гъзарчета" са хората, които знаят какво икат от живота и как да го псотигнат. Те са хората, които знаят как да направят една жена щастлива и да се чувства ценена, както и знаят как да и и покажат когато си превиши правата.Първоначално написано от krooki
С няколко думи - те могат да дадат на жените това от което имат нужда - материални облаги, сигурност, спокойствие, обич и доверие. Не са подредени по степен на важност.
А ти драги ми потребителю имаш мнооого страшен филм. Ако проявиш интерес ще те изложа пред всички форумци![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от krooki
кво означава нещастници бе човек ? нещастници щото имат пари и коли и задоволяват нуждите на претенциозните мадами ? все едно че завиждаш , за всеки влак си има пътници.
Първоначално написано от valdesbg
Кефиш
![]()
самата истина...Първоначално написано от PurpleDream
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Защото много яките мацки нямат акъл с главата. Те мислят само как да си сложат спиралата и кой фон дю тен да използват. Затова първия, който ги заговори, те го мислят за идеален и защото е газар и тръгват с него да се фукат насам-натам. А свестните момчета никой не ги забелязва, защото не са така надути и не се занимават с кифли, каквито са яките мацки, защото знаят, че те нямат грам мозък.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Не те харесват?
Преживей го...все някоя,която смяташ за готина,някога ще те забележи...
Иначе,винаги когато някой момче харесва някоя,която вече ходи с някой,естествено,че гаджето на въпросната ще бъде смятано за тъп,неподходящ и т.н. от другото момче.
В крайна сметка всяко момиче само избира за себе си...
Под готино момиче се разбира момиче което задължително пие фръцка се и се влачи с нещастници които са още по голями женчовци и имат врзка макс 2 седмици .. колкото до нормалните момичета тях никой не ги гледа (или поня рядко) защото си кротуват а не са тръгнали да се лепят на ляво и на дясно (като мен) колкото до обикновенните момченца - за тях мога да кажа евала![]()
Защото са голЯми...пък ти не си голЕм![]()
мълко сладко комплексирано пуберче...
Първоначално написано от FeelMyPain
ами ако аз не гледам парите... не се мисля за нещо повече... но мога да твърдя, че материалното положение на човека в който ще се влюбя няма значение.... к'во като има пари да не би да ти направи живота по хубав.... като няма добро отношение към теб или ходи да се забива и спи със сяка срещната по улицата... гледам характера и доста време трябва да прекарам с някой за да кажа, че го обичам к'во като съм на 14... значение ник'во... мразя някой да слага всички под общ знаменател... вярно е, че в днешно време повечето гледат колата и парите на мъжете, но това не значи, че са всички... аз съм на мнението и клушар да е мой си е и си го обичам, и не ме интересува кво мислят ... сега някой ще земе да каже:- ми ако е циганин ? ... мангали мразя, не съм расистка ма при тях жените не са хора, а са фабрика за деца и за да му прай кефа... да му слугува, а той да ходи напред назад и да ебе саседките от маалата... по фешани не си падам, не смятам, че като е с хубава прическа и се облича едва ли не "модерно" треа да се лепна за него, гледам нормални момчета... не женкари... не и някви мазни шарани, дето уж били свестни... не си правете грешни изводи за всички, а ако някой е решил да пита нещо да ме пита, защото може да не ми е разбрал мнението като хората...
п.п: и за да не си мислите, че примерно ходя със секи или нещо подобно, ще кажа само едно-нямала съм гадже... не си правете и заключение, че съм надута или нещо подобно просто изказвам мнение...![]()
защото са зле и оценяват човека до себе си предимно по външния вид ...не гледат каъв е всъщност!Обаче същото мога да ти кажа се отнася и за момчетаа-тръгват с мацките с 1 тон грим,късите поли и големите деколтета,с момичетата,при които знаят ,че ще им се отвори парашута бързо и лесно и т.н. и т.н....
Така ,че хич да не ти пука-някой ден ще срещнеш добро и умно най-вече момиче,което ще си е струвало чакането...![]()
Евала ти правя за целия пост,дай боже повече момичета като теб на тоя святПървоначално написано от DeViLgIlrL16
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
мерси...
Първоначално написано от sladur4etyYy
Е,ок..може и да си права..![]()
Е аз съм си намерила свестно момче,което може да ме забавлява и т.н.
А и предпочитам да съм си сама,отколкото да ходя с някакъв си идиот...![]()
Мое мнение..
права си... докато бях на училище още, мислех, че си падам по едно момче, но в последствие той ме накара да не му вярвам (никога не ми е бил гадже или нещо подобно) целувал ме е ... но никога неможа да ме накара да му дам да си пъхне езика в устата ми... не знам защо просто неможах да му позволя, може би не исках или той с неговите задяфки с другите курви на даскалото ме накара да не изпитвам същото, не знам просто немога да си го обясна... преди не е бил такъв познавах го съвсем различен... но се сабра с една компания пропуши и стана леке... неможах да му помогна колкото и да съм го искала, просто не искаше да ме чуе и си правеше това което др го научиха... даже мен се опитваше да ме научи да пуша... но няма значение... в последсвие с едно друго момче дадох му, може би знаеше как да си я земе ... беше кратко изживяване и най хубавото нещо-първата ми истинска целувка ...Първоначално написано от misslowe
затова не само момичетата са виновни за някой неща, ми и момчетата имат вина...
пп: благоря за мнението misslowe, накара ме да се чуствам страхотно, както се чуствах и тогава...и извинете ако коментара не е бил за тук... просто исках да споделя..
![]()
Ами защото в компанията на готините фешънчета мацките се чустват безсмъртни ,нали битките са до тях чустват се сигурни бля-бля![]()
Като ти гледам снимката ,не оставаш на заден план за момичетата ми се струва ,защото си сладур![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Погледнах най-първия пост(на автора), после на третата страница прегледах повърхностно.
1. "Не били важни парите". Хъх. Хубаво, де, ама ако момчето има малки възможности? И всеки път се налага вие да го черпите на заведение, в дискотеки, ала-бала? Ще ви писне след време и ще го зарежете. Недейте сега да ме убеждавате как нямало да стане така - не можете да мислите реално върху нещата все още - вярвате в чаровния принц, белия кон, каляската, бла-бла..
2. Човек, който пуши е леке(не се споменава какво, така че си мисля, че става дума за цигари)? Ако правилно съм си помислила - мога само да ви се изсмея в лицето, заради детското ви мислене. Цигарите не променят хората - който си е леке, си е леке и без тях.
3. Много са ми сладки такива дечурлига като автора, които се впускат в някакви философски разсъждения. Всеки сам си прави избора. Както ти казаха вече - ше ти се случи все някога и теб да те хареса хубаво момиче, което си си набелязал.![]()
Ако имах отговор на този въпрос, щях да спестя една заплата, година депресия и да си запазя респекта, а не да се чудя как да не си прережа вените.
Сам си отговори готините мацки винаги са с газарчетата,а за свестните никой не пита,защото няма полза от тях
Първоначално написано от mArMaLaDkA
съжалявам за израза ма в 1-ви клас ли да те върна че да ме разбереш, а ...не за това че пуши, пак мислиш ли, че на 12 год трябва да се пуши... едва ли ти пука... казах, че се събра с лоша компания и от там се получи всичко... и грешиш за цигарите, точно сега тия дето пушат се мислят за гъзари, за мн готини, едва ли не аз пуша вижте ме кой съм... така, че като не разбираш за к'во говоря моля не ме обиждай... !!! явно ти си поредната която гледа на мъжа протмонето... никога не бих зарязала някой който обичам, за това, че няма пари.. егати народа...
![]()
Първоначално написано от sweetchef
к'во им е на свестните момичета???... това, че не са курви като другите по лоши ли ги прави, а ...![]()
Всеки сам прави своя избор и грешки. Това, че е пропушил на 12, не го прави по-малко човек. Прави го глупаво лапе, което не е намерило правилния начин да се доказва. Има някои, които почват рано да пушат, защото имат проблеми и това им е отдушник, а не, за да се харесат на Пенка и Гинка.
Като станеш на едни определени години и започнеш да си търсиш сериозна половинка, с която да скрепиш живота си, ще гледаш и да има пари, за да можете да си позволите най-елементарни неща, защото какво от това, че имал добро сърце, то няма да ви храни, да ви плаща тока и водата.
Но това ще е след мноого години.
Въпреки всичко не вярвам да ти е особено приятно да не можете нито веднъж да отидете на заведение, на дискотека, да си купите по 1 сладолед, защото той няма пари в джоба винаги. Просто не умееш да поглеждаш ситуацията от друг ъгъл, но когато(ако) пораснеш, и това качество ще ти се развие.
И с това изнервено "бла-бла, а?!", мнението ти не става по-смислено.