.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Град
    Бикини-Ботъм
    Ми истината е,че момичето няма да бъде спечелено от най-красивия,умния или дори този,който я обича най-много.Ще я спечели този,който е най-упорит..така че готин или не,гъзар или не,момичето си прави изводите по действията най-вече.
    Затова не гълтай мухите,а действай !
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Не те харесват?
    Преживей го...все някоя,която смяташ за готина,някога ще те забележи...
    Аз не говоря за себе си... Аз имам приятелка от почти година която си ме кефи и която си обичам...

Но като ми се налага да излизам с нейните приятелки които същоса много хубави и забавни момичета няма как да не забележа хората с които излизат,а в същото време има мн по свестни момчета които умират за тях.

Сяпред мен тези момичета сами се закопават нз какво мислите вие...

А за хората които са ЗА тези така наричани "газарчета " не мога да изразя мнение, но оставам с впечатлеието, че са от тях и се засягат по някакъв начин от написаното от мен.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Отговора е лесен. Защото тия нещастни олигофрени са застрелянй бай хуьовци и не ги ебе за никоя. Следователно принцеските не понасят този факт да не са най-харесваните и неволно се влюбват.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    тва дето си засегнал в темата е вярно...обаче рано или късно им писва от тия боклуци и осъзнават,че истината е в нормалните и вежливи момчета... тва става на по късен етап - към 17-18 годишна възраст

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    тва дето си засегнал в темата е вярно...обаче рано или късно им писва от тия боклуци и осъзнават,че истината е в нормалните и вежливи момчета... тва става на по късен етап - към 17-18 годишна възраст
    Хм, и как да възпра желанието си да си прережа вените до 17-18-годишна възраст?

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от x9xgxn
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Хм, и как да възпра желанието си да си прережа вените до 17-18-годишна възраст?
    човече... просто не се занимавай... не ги гони ти,а ги накарай те да дойдат при теб...при повечето момичета действа следното:ти първоначално си инициатор на всичко,в последствие се отдръпваш малко и не й звъниш...няма да показваш само,колко добро момче си... обаче бъди вежлив и леко прикрит и потайнствен...ходи изправен и говори бавно...шегувай се,ама помни "най-добрата шега е истината"... не забравяй да отбележиш,колко е красива и колко ти е приятно с нея...спокойно... другите "плейбойчета" са толкова глупави,че освен със косата си или нз си какво,нямат никакъв шанс да впечатлят УМНО момиче...

Повече от фен Аватара на YourPoison
    за съжаление е така .. те момичетата отиват при такива за да се гъзарят и те и да се хвалят едва ли не пред другите ,че гаджетата им са пълни с пари маркови дрехи ,,Армани'' ,скъпи парфЮмченца и коли .. и в повечето случаи са с тях заради това.. и аз бих казала ,че някои момичета незнаят какво искат ... а и плЮс това на тези гъзарчета не им пука за никоя само гледат коя да забият всеки ден защото знаят ,че покрай тях се навъртат всички 'пички' .. : )

Град
    бълХаристан
    ми щото като те гледа мс тая розаова тениска си пеерас мойто момче, жените обичат мъже - грозни, ръбести, недодялани, с хубави коли, а не момчета с розови тениски и бръснати крачета. ай сиктир, като в природата - който лъв има по-голяма грива е по-мъжкар, така и при хората, който има повече пари е по-мъжкар и му се лепят повече мацки
    доволен ли си вече

Цитирай Първоначално написано от kypo
    ми щото като те гледа мс тая розаова тениска си пеерас мойто момче, жените обичат мъже - грозни, ръбести, недодялани, с хубави коли, а не момчета с розови тениски и бръснати крачета. ай сиктир, като в природата - който лъв има по-голяма грива е по-мъжкар, така и при хората, който има повече пари е по-мъжкар и му се лепят повече мацки
    доволен ли си вече

Праилно... т'ва за бръснатите и тия с розово си е точно така поне за мен... мясът ми на педали... нищо лично към никой... а мъжете с бръснати крака са си точно чистокръвни гейове който още не са го осъзнали..

п.п: Косматите мъже са секси...

Град
    In Your Memories
    Много просто. Щото имат смелост. Пък и тийнейджърите са кухи лейки..

Свестните до никъде не стигат, повечето са страхливи п***и.

И тези свестни, ако са толкова свестни, колкото ги изкарваш, могат да влязат малко в ритъм и да прокарат няколко идеи м/у иначе така гладката мозъчна кора.

Дървена работа.
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

"Свестните момчета" не биха се занимавали с такива момичета. Аз лично не намирам нищо интересно за което да си говоря с момиче прекарало няколко часа пред огледалото и ежедневието и се състои в ходене по кафетата.

Намери "свестни приятели" и си живей живота и остави другите хора които не ти се нравят и те да си живеят живота. Не разбирам защо все гледате другите кви са що са. Ако нямаше разнообразие, демек тъпи, умни, грозни, красиви щеше да е еднообразно и скучно.

Има и истински момичета, които знаят какво искат... просто не ги забелязвате. Издокараното и нагримираното момиче, което се бута при всеки втори лесно се забелязва... но това, че е хубава, не означава, че има достатъчно мозък в главата, за да разбере, че ти не си така да кажа мухльо. Тя ще гледа да тръгне с някакво манекенче, за да може да е център на внимание. Момиче съм, но съвет от мен - опитай се да забележиш и другите момичета, които не гледат само повърхностното.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lunata_baby
    Има и истински момичета, които знаят какво искат... просто не ги забелязвате. Издокараното и нагримираното момиче, което се бута при всеки втори лесно се забелязва... но това, че е хубава, не означава, че има достатъчно мозък в главата, за да разбере, че ти не си така да кажа мухльо. Тя ще гледа да тръгне с някакво манекенче, за да може да е център на внимание. Момиче съм, но съвет от мен - опитай се да забележиш и другите момичета, които не гледат само повърхностното.
    ми като не е, да го докаже. ей, много разбирате всички, бе...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    In Your Memories
    А, не!

Я си ги търси кухите, 60-70% то тях поумняват, така че не се тревожи, докато стане на 26 шса опрай.

Относно тея, които там се движат "по ъглите" незабележимо, backstabbing innocent people.. да се размърдат малко. То никой нищо не е постигнал на тоя свЕт с чакане!

Шантава история.
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си