.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: edin vypros?

Град
    skitnik sam :P haha

edin vypros?

от доста време на сам ми се върти една луда мисъл в главата, харесал си една колежка тя е по-голяма от мен ама за мен това няма значение, а пък и май и за нея, днеска цял ден ми правеше разни намеци усмихваше ми се, както и аз на нея. Харесах я още в първия момент, когато я видях, познаваме се от около месец и нещо вече, проблема е че тя си има нещо като гадже, но от нея знам, че не го обича или нещо такова, по-скоро са повече заедно заради секса или нещо такова... и също, че скоро ще заминава на море и после ще изгубим връзка и общо взето до края на седмицата само ще я виждам ..., което е малко гадно. Въпроса ми е, като имам чувства към нея трябва ли да правя нещо по-въпроса или просто да си бъда естествен пак ако е писано да стане то ще стане ?
    NqKaF si TaM :P

Положи някфи усилия де...ти пък без нищо искаш да се получи.Да си естествен незначи че нетрябва да полагаш усилия напротив трябва да се стараеш да я впечатлиш,но не като се правиш на клоун просто заприказвай я флиртувай с нея ала бала те нещата ще се случат
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    опитвам се колкото мога повече да говоря с нея, защото наистини ми харесва да си говоря с нея или просто да съм близо до нея, някак си се надявам, че може би има няква малка вероятност нещо да стане, гадното е, че може би имам още 3 дена с нея на работа после .... може и да не я видя за доста време, а наистина не искам тя да излиза от живота ми, много я харесах, дори само като приятел, пак си е много готина

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    А пробвал ли си да и кажеш всичко директно ??

Мега фен
    покани я на по питие след работа примерно или пък на кафе. ако приеме, значи имаш шанс
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    ГРЕШКА ЩЕ Е ДА СИ ПРИЗНАЕШ.
    Най-голямата.
    Просто защото каквото и да кажеш, едва ли няма да отиде на море заради тебе, или да си промени плановете.
    Глупаво е да си го мислиш.
    Моя съвет е поискай и телефона и поддържайте връзка докато я няма.Казвай и че ти липсва,че работата без нея е по-скучна, че искаш да се видите като се върне и ей такива.
    Не прибързвай.
    Подходи с намеци и бъди предпазлив.Щом тя е по-голяма от теб, гаджето и ще е още по-голям.Знаеш какво може да се случи, ако разбере какво правиш зад гърба му.

Град
    ако й кажа всичко директно, не само че ще си убия всички шансове някога да бъда с нея ама и ако ми откаже ще искам да потъна в земята ще умра от срам сигорно ама не тряа се казва всичко, някой неща не трябва да се казват, просто трябва да се доказват, ама още не съм сигурен кое как трябва да стане защото не я познавам още толкова добре, а какво кафе след работа аз и на работа мога да си лафя с нея за всичко едно 80-90% от повечето време все съм покрай нея и ми е супер готино да работя с нея , супер точна е и разбира доста от това, което прави и като почне нещо да ми обяснява, от време на време спирам да я слушам без да искам и просто си казвам на ум трябва да направя нещо, такова момиче или по-скоро тя си е жена не се среща всеки ден, невероятна е ! ама и 6 години разлика са доста мисля, че тя ме приема просто малко като някаф по-малък от нея от време на време ама някой път ме гледа с един поглед при който ми става едно хем готино хем напрежение леко и стигам навлизал в подробности, общо взето ми трябва нещо да измисля за да разбера как да я задържа в живота си, защото просто така го чувствам и така го искам това да стане и само трябва да го измисля по-някаф начин, до скоро си повтарях, само не се влюбвай в нея ама нещо трудна работа е това

Град
    мен от такива работи като бой и смърт не ме е страх отдавна съм ги надживял тея работи, пак за бой, последно време се съмнявам, че има някой, който може да ме набие, щото доста тренирам и знам почти всички стилове и като видя човека с какъв стил се бие знам с кой да го набия общо взето ... ама това е тъпо нещо аз го правя повече като хоби и не обичам да малтретирам или да се бия с някой освен ако не за забавление или няква тренировка

Вземи едно ласо и я отвлечи
    Summer 09' <33

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Oligofren
    Вземи едно ласо и я отвлечи
    Ако няма да даваш адекватни отговори по темата .. защо въобще пишеш в нея ??

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от nqkafsi_tam
    мен от такива работи като бой и смърт не ме е страх отдавна съм ги надживял тея работи, пак за бой, последно време се съмнявам, че има някой, който може да ме набие, щото доста тренирам и знам почти всички стилове и като видя човека с какъв стил се бие знам с кой да го набия общо взето ... ама това е тъпо нещо аз го правя повече като хоби и не обичам да малтретирам или да се бия с някой освен ако не за забавление или няква тренировка
    Давай ся и си повярвай ся по темата...шанс нямаш доколкото си спомням ти май си ученик все още ? Кво можеш ти да и дадеш и предложиш тя вече гледа на по високо ниво не на къде ще се съберем или къде ще отидем на кафе целиш се твърде на високо
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: edin vypros?

Въпроса ми е, като имам чувства към нея трябва ли да правя нещо по-въпроса или просто да си бъда естествен пак ако е писано да стане то ще стане ?
    Всеки ден тряб ада се молиш на бог и да му принасяш в жертва по един жертвен агнец. След 9 дена ще видиш знак на тавана, на стаята ти, точно след като се събудиш. По него ще разбереш дали ще се получи нещо между вас.

Забравих - девойката по никакъв наичин не бива да те вижда, нито ти да общуваш с нея. Все пак не бива да се месим в плановете Божии.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    ВаРнАаАа
    Тя си има НЕЩО КАТО гадже ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Живота обича смелите,действай.Ако те отхвърли кво толко изправяш си главата и продължаваш напред

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Живота обича смелите,действай.Ако те отхвърли кво толко изправяш си главата и продължаваш напред
    Tемата със мъдростите относно живота беше по-нагоре

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Аз съм философ на тази тема :P

Град
    ВаРнАаАа
    Лошо няма.. ама си и спамер на тази тема

Град
    i za vsi4ki deto samo hranqt MAINATA VI Faces ako iska6 ela da te vidq kolko si zdrav ;D ti si misli6 bazik rabota ;DDD i 6to da ne si vqrvam kato si znam vyzmojnostite

Голям фен Аватара на Aicken
    кои всички стилове знаеш ??

Град
    i za vsi4ki deto samo hranqt MAINATA VI Faces ako iska6 ela da te vidq kolko si zdrav ;D ti si misli6 bazik rabota ;DDD i 6to da ne si vqrvam kato si znam vyzmojnostite
    Братле иди си бий една чикия или си бръкни в дупенцето не знам по кво си падаш и се успокой тез виртуалните всеки ги знае тъй че тихичко си стой в ъгъла и не ми се пъни
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Адаш иди приказвай на радиото. По голяма полза ще има. Точно на тоя субект е загубена кауза.

Иначе как сме? Лили ко прави?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Адаш иди приказвай на радиото. По голяма полза ще има. Точно на тоя субект е загубена кауза.

Иначе как сме? Лили ко прави?
    Хах знам го филма на тоя субект и не ми е интересен ама доза сутрешен смях не ми идва хич зле

Ми кажи й го. Това е по-добрия вариант отколкото да стойш и да чакаш според мен.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Град
    vie ste unikalno typi ne vsi4ki ama pove4eto

Направи нещо по въпроса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си