- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля помощ.
Та проблема е такъв. Комшийката ми има доста мерак да се боцкаме, така да се каже, но аз все изпускам шанса. Вече няколко пъти подред все изпускам поради факта, че незнам как да я забия. Онзи ден дойде при нас и пак я изпусна, а знаех че иска да се клецаме. Само си търкаше краката в моите, говорише перверзни неща и др. Та кажете другия път като ми се отвори възможност как да постъпя за да мога да топна чушлетоДоста е развратна момичката.
ти си някакъв пълен кретен...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от Macallan
И защо съм кретен, обясни ми. За това че немога да я на**а ли? И не си мисли че съм някакво лапе или тя е лапе. Тя е на 19, а аз на 18. 8 години бяхме в 1 клас.
Еми голям си можеш и сам да помислиш.Покани я на среща и я заведи у вас когато няма никого и деиствай
![]()
Има си приятел, пък и майка и ако я види да се мота с друго момче не ми се мисли, ще посинее цялата. Въпроса ми беше, ако пак дойде у нас как да започна.. ако ме разбирате.![]()
Първоначално написано от djoniskiora
Ще го пробвам, само да дойде у нас
Но пък ако имате и други идеи давайте ги тука, няма да откажа, все пак от много гласа не боли..![]()
![]()
Еййй както се казва ти не моо убодеш кучето у газоПич тя е готова какво трябва да я забиваш дъпаш я в една стая и дийййййййй
![]()
Направи ей тва:
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Еп като дойде у вас и казваш : Са ша та скъсам ! и я почвашне знам кво сложно има
Това истински въпрос ли е??![]()
тя ти са търка нз си какво прави а ти седиш и се чудиш как да я забиеш... аз не виждам какво имаш да и забиваш след като тя иска да я е*еш! като дойде седващия път тръгваш да я целуваш и от там ръчички едно друго тя ако не иска ще те спре ако иска ще те остави да си я обарваш после да я съблечеш и т.н.другото ти е ясно или сега ще питаш и как да я е*еш
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
teenproblem. net/f/viewtopic.php?t=269301
Ние ще помогнем какъвто и да е пробрема!
п.п.
Ако Ади не е на смяна ше съм аз.. А ако и двамата ни няма.. Запишете си час при ItalianMafia.
С много целувки Ади 'n Стелс корпурейшън ™
п.п. 2
Само си махнете интервала след тийнпроблем. че дава неква тъпа грешка..![]()
![]()
Мяууу..
Първоначално написано от djoniskiora
хахахахаххахахахах![]()
![]()
![]()
като гладен циганин - джанка
![]()
![]()
![]()
Всичко е лъжа, заблуда и лъжа, заблуда... всичко е лъжа... ♫♫♫ ...
Какво искаш да я забиваш бе,тя е вече готова.Какво искаш да направи още за да предприемеш първата крачка,да си качи краката на главата ти ли.То си личи че си го търси.Първоначално написано от Walentin
Боже господи,колко мъка има по тоя свят...![]()
bojee ti si nqkav super idiot hodi se metni ot nqkade (izvinqvam se za latinicata)
ае брато напавкай я и потарси някаде между краката и трябва да има едно нещо дето там моиш да си топнеш органа но само със гумичка !!!! тапак
утепай я от бой после я вържи на леглото и пак бой така поне нема те е яд , че не си я нае*ал кога му е било времето![]()
![]()
8 години сте били в 1 класПървоначално написано от Walentin
...
на 18 си не знаеш как да се държиш като мацка ти се натиска ...нищо недей прави остави я да си намери друг.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
И не си мисли че съм някакво лапе или тя е лапе. Тя е на 19, а аз на 18. 8 години бяхме в 1 клас.
Сам казваш,че не си някое лапе..тогава не виждам проблема да си понапънеш мозъчните клетки ...и да подходиш правилно![]()
За първи път чувам такова нещо. Тя му се е търкала, той идва да пита как да я забие.![]()
Ами че ти какво чакаш повече да направи тя, да ти събуе дънките и да те почне ли?
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
мн ши са изкефя и мацката да цъка във форумчето ..
тука някви конспирации как ши я ебе ..![]()