.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Моля помощ.

Та проблема е такъв. Комшийката ми има доста мерак да се боцкаме, така да се каже, но аз все изпускам шанса. Вече няколко пъти подред все изпускам поради факта, че незнам как да я забия. Онзи ден дойде при нас и пак я изпусна, а знаех че иска да се клецаме. Само си търкаше краката в моите, говорише перверзни неща и др. Та кажете другия път като ми се отвори възможност как да постъпя за да мога да топна чушлето Доста е развратна момичката.

Град
    Пловдив
    ти си някакъв пълен кретен...
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от Macallan

И защо съм кретен, обясни ми. За това че немога да я на**а ли? И не си мисли че съм някакво лапе или тя е лапе. Тя е на 19, а аз на 18. 8 години бяхме в 1 клас.

Еми голям си можеш и сам да помислиш .Покани я на среща и я заведи у вас когато няма никого и деиствай

Има си приятел, пък и майка и ако я види да се мота с друго момче не ми се мисли, ще посинее цялата. Въпроса ми беше, ако пак дойде у нас как да започна.. ако ме разбирате.

Цитирай Първоначално написано от djoniskiora
    послушай моя съвет!!! тестван е и работи

Ще го пробвам, само да дойде у нас

Но пък ако имате и други идеи давайте ги тука, няма да откажа, все пак от много гласа не боли..

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Еййй както се казва ти не моо убодеш кучето у газо Пич тя е готова какво трябва да я забиваш дъпаш я в една стая и дийййййййй

Супер фен Аватара на l0lz
    Направи ей тва:

ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Еп като дойде у вас и казваш : Са ша та скъсам ! и я почваш не знам кво сложно има

Град
    ВаРнАаАа
    Това истински въпрос ли е??

Град
    Таити
    тя ти са търка нз си какво прави а ти седиш и се чудиш как да я забиеш... аз не виждам какво имаш да и забиваш след като тя иска да я е*еш! като дойде седващия път тръгваш да я целуваш и от там ръчички едно друго тя ако не иска ще те спре ако иска ще те остави да си я обарваш после да я съблечеш и т.н. другото ти е ясно или сега ще питаш и как да я е*еш
    There is no right or wrong, only fun or boring

teenproblem. net/f/viewtopic.php?t=269301
    Ние ще помогнем какъвто и да е пробрема!
    п.п.
    Ако Ади не е на смяна ше съм аз.. А ако и двамата ни няма.. Запишете си час при ItalianMafia.
    С много целувки Ади 'n Стелс корпурейшън ™

п.п. 2
    Само си махнете интервала след тийнпроблем. че дава неква тъпа грешка..
    Мяууу..

Цитирай Първоначално написано от djoniskiora
    удари един презерватив в масата и и кажи е сега те нае*ах... заключваш вратата и си слагаш ключа на х*я и казваш земи си го с уста.. така като ти полигави пишката и късаш дрехите ( сутиени сичко... ) и почваш да я клатиш, като гладен циганин - джанка

хахахахаххахахахах

като гладен циганин - джанка

Всичко е лъжа, заблуда и лъжа, заблуда... всичко е лъжа... ♫♫♫ ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Моля помощ.

Цитирай Първоначално написано от Walentin
    ...че незнам как да я забия.
    Какво искаш да я забиваш бе,тя е вече готова.Какво искаш да направи още за да предприемеш първата крачка,да си качи краката на главата ти ли.То си личи че си го търси.

Боже господи,колко мъка има по тоя свят...

Голям фен Аватара на scyLLa
    bojee ti si nqkav super idiot hodi se metni ot nqkade (izvinqvam se za latinicata)

ае брато напавкай я и потарси някаде между краката и трябва да има едно нещо дето там моиш да си топнеш органа но само със гумичка !!!! тапак

утепай я от бой после я вържи на леглото и пак бой така поне нема те е яд , че не си я нае*ал кога му е било времето

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Walentin

И защо съм кретен, обясни ми. За това че немога да я на**а ли? И не си мисли че съм някакво лапе или тя е лапе. Тя е на 19, а аз на 18. 8 години бяхме в 1 клас.
    8 години сте били в 1 клас ...

на 18 си не знаеш как да се държиш като мацка ти се натиска ... нищо недей прави остави я да си намери друг.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

И не си мисли че съм някакво лапе или тя е лапе. Тя е на 19, а аз на 18. 8 години бяхме в 1 клас.

Сам казваш,че не си някое лапе..тогава не виждам проблема да си понапънеш мозъчните клетки ...и да подходиш правилно

Повече от фен Аватара на YourPoison
    а не можеш ли сам да измислиш нещо ?

За първи път чувам такова нещо. Тя му се е търкала, той идва да пита как да я забие. Ами че ти какво чакаш повече да направи тя, да ти събуе дънките и да те почне ли?
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    варна :)
    мн ши са изкефя и мацката да цъка във форумчето ..
    тука някви конспирации как ши я ебе ..

Направи и директно предложение от типа на: Здравей съседке, познаваме се от толкова дълго че напоследък имам огромно желание да те чукам здраво, к'во ше каеш?

DO NOT USE!

+1

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Ако не я наебеш си тъп девствен педерас!!!
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си