.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Новите ни зайци в НТГ през 2009/2010

Е зайчета , който е приет в иконома тази година 8 или 9 клас да пише тук , да се опознаем преди да е започнала учебната година , може и скайпче да остави Аз съм 9 клас тази година и мога да ви кажа че е много яко в нашто даскало , а който се притеснява от слуховете , че много учим-да не им вярва

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Може и да споменеш за кой град става дума, тука не сме врачки все пак. А и вземи малко си пооправи правописа, че да не изхвърчиш оттам.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Чакай да метна едно таро да видим за кой град става въпрос, пък като разбера ще пиша.

Ами да ви светна НТГ означава НАЦИОНАЛНА търговска гимназия а такава има само в Пловдив.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Еми хубаво, ама аз не съм от Пловдив и откъде да знам. И да те светна в София има НТБГ и откъде да знам, че не си изпуснал Б-то например.

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от dido_plovdiv
    Ами да ви светна НТГ означава НАЦИОНАЛНА търговска гимназия а такава има само в Пловдив.
    Ами да те светна НЕ ме интересува особено, поне да си беше направил труда да напишеш за къде става дума. В София СЪЩО ИМА!
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Ок аре да не спамваме темата повечв

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ЩЯ СПАМЯ ПЪЪЪЪЪЪК!!!!!!!!!! ПИСНА МИИ ОТ ВАШИТЕ ЗАЕШКИ ТЕМИ!!!!!! МАМА МУ СТАРА ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ И ВИЖТЕ,ЧЕ НА ТАЗИ СТРАНИЦА ИМА ТЕМА ЗА ПРИЕМИТЕ СЛЕД 7и8 КЛАС!!! РАЗМЪРДАЙТЕ СИ МОЗЪЦИТЕ И ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКА!!!! ПРЕЗ 2 ТЕМИ ИМА ТЕМА ЗА ШИБАНИТЕ ЗАЙЦИ НЕ ВИ ЛИ ПИСНА !?!?!?!? КЪДЕ СА МОДЕРАТОРИТЕЕЕЕ?????????
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен
    Има ВАЖНА тема за тези неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си