- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Новите ни зайци в НТГ през 2009/2010
Е зайчета , който е приет в иконома тази година 8 или 9 клас да пише тук , да се опознаем преди да е започнала учебната година , може и скайпче да оставиАз съм 9 клас тази година и мога да ви кажа че е много яко в нашто даскало , а който се притеснява от слуховете , че много учим-да не им вярва
![]()
Може и да споменеш за кой град става дума, тука не сме врачки все пак. А и вземи малко си пооправи правописа, че да не изхвърчиш оттам.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Чакай да метна едно таро да видим за кой град става въпрос, пък като разбера ще пиша.![]()
Ами да ви светна НТГ означава НАЦИОНАЛНА търговска гимназия а такава има само в Пловдив.![]()
Еми хубаво, ама аз не съм от Пловдив и откъде да знам. И да те светна в София има НТБГ и откъде да знам, че не си изпуснал Б-то например.![]()
Ами да те светна НЕ ме интересува особено, поне да си беше направил труда да напишеш за къде става дума. В София СЪЩО ИМА!Първоначално написано от dido_plovdiv
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ок аре да не спамваме темата повечв
ЩЯ СПАМЯ ПЪЪЪЪЪЪК!!!!!!!!!! ПИСНА МИИ ОТ ВАШИТЕ ЗАЕШКИ ТЕМИ!!!!!! МАМА МУ СТАРА ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ И ВИЖТЕ,ЧЕ НА ТАЗИ СТРАНИЦА ИМА ТЕМА ЗА ПРИЕМИТЕ СЛЕД 7и8 КЛАС!!! РАЗМЪРДАЙТЕ СИ МОЗЪЦИТЕ И ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКА!!!! ПРЕЗ 2 ТЕМИ ИМА ТЕМА ЗА ШИБАНИТЕ ЗАЙЦИ НЕ ВИ ЛИ ПИСНА !?!?!?!? КЪДЕ СА МОДЕРАТОРИТЕЕЕЕ?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()