- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Oпределяне на възпитанието по облеклото!
Първоначално написано от valdesbg
е... това възпитанието ли е ... такъв може да е по характер но...
А характера как се култивира мой човек? Характера се възпитава. Обикновено от родителите, макар че понякога от тяхната незаинтересованост....Първоначално написано от Aicken
Няма как да идеш в магазина и да кажеш дайте ми еди какъв си характер ако обичаш![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не мисълта ми беше че човек е един по характер , но да се държи по друг начин пред хората защото аз съм забелязал че често е такаПървоначално написано от valdesbg
както по горе дадохте пример - като видиш някой с костюм такъв нагласен изглеждащ вежлив и културен човек , може дори и да говориш с него и да останеш със същото впечатление защото ти е оправдал очакванията но като си иде в тях сваля костюма не знаеш къв става след това аз поне от опит така си мисля защото съм се изненадвал от много хора какви са в действителност.
и си мисля че възпитанието и характера на даден човек можеш да кажеш какъв е само след като опознаеш човека което става с времето.и не мисля че облеклото зависи. то може само да те обърка.
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Aicken навлизаш в друга сфера вече. Човек не може да прикрие перфектно същността си, каквото и да прави. Дори професионалните актьори, и мимовете. Пример ще ти дам - перкото, почти никога не е перко, а е просто начин да прикрие това че иска внимание и одобрение от околоните. И ги получава, като слага маска. Обаче зад нея си е пак същия![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
разни хора разни идеали , разбрахме сеПървоначално написано от valdesbg
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
не може да се съди по това как едно момиче се облича или момче ,с това как е възпитан и какви родители има .Това си е въпрос на вкус според мен
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
е то като гледам аз аз съм единствения който ходи с костюма до магазина![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Дамм..и аз съм на същото мнение..Първоначално написано от Hilary_
![]()
Всеки може да се облече както си искаНапример може да не знаеш колко е 2 и 2 и да се държиш като взет от улицата, но някой ако ти сложи бяла ризка и вратовръзка да не би да станеш мигновено по-умен и възпитан? И обратно съответно. Нали знаете, че най-често по дрехите посрещат и по ума изпращат
С дрехи може да заблудиш някого за известно време, но всичко бързо се разбира като си отвориш устата
![]()