- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изгорената коса..!?
По принцип косата изтънява от пресата, начупва се и се къса - това съм го изпиталаПолзвай кристали и балсам за коса преди пресата, не я използвай често (само когато имаш нужда). По възможност използвай такива продукти, които са за нагрята коса от висока температура - има такива на Dove.
![]()
Не е, обаче винаги си проличава. Пример ще ти дам с твоята собствена коса - гледах няколко от русите ти снимки и изглежда доста изгорена. Преди беше доооста по добре. No offenceПървоначално написано от guinessgirl
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Използвам преса от 5 години почти всеки ден, не използвам кристали и други такива неща и косата ми си е окей.. може би е само малко по - суха.
Не се притеснявай чак толкова много.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Не, не че е толкова буйна косата миобаче просто многото пластове я правят да изглежда лекорошава... и тва все пак много не ми допада като вариант...мм ще си накупя там кристали балсами и т.н.
мерси на всичкиии![]()
![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
Първоначално написано от Boot
изгоря доста,да... но още не се къса,не пада и т.н.. все пак можеше да е доста по-зле,аз с това се успокоявам
и нейната определено няма да се преебе от изправяне на три дни![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Имам преса и работата е страшна.Мога да ти кажа че косата ми страшно мн се накъса и до ден днешен я възтановявам.Иска ми се никога да не бях си я купувала.
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
от косата зависи бе. като я изсветляваш винаги си проличава, ама тва доколко ще прилича на коса след това, си зависи напълно от самата коса. моята мила косичка е ебати шампиона, подлагах я на адски гаври и пак се задържа на главата ми, че чак и се повъзстанови. докатооо имам приятелка, която не смее да сложи нищо друго освен къна, защото просто й е рехава косата и няма да го понесе. идеята ми беше, че не е универсално, де, сетихте се.Първоначално написано от guinessgirl