.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    По принцип косата изтънява от пресата, начупва се и се къса - това съм го изпитала Ползвай кристали и балсам за коса преди пресата, не я използвай често (само когато имаш нужда). По възможност използвай такива продукти, които са за нагрята коса от висока температура - има такива на Dove.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    ооо,някакво си изправяне,при това на 3 дни + че ще използваш кристали и маски,нищо не е..
    ако знаеш хората ( ) как се гаврят с косите си..

косата не е толкова крехка,колкото си мислите.
    Не е, обаче винаги си проличава. Пример ще ти дам с твоята собствена коса - гледах няколко от русите ти снимки и изглежда доста изгорена. Преди беше доооста по добре. No offence

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Okinawa
    Използвам преса от 5 години почти всеки ден, не използвам кристали и други такива неща и косата ми си е окей.. може би е само малко по - суха.
    Не се притеснявай чак толкова много.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Не, не че е толкова буйна косата ми обаче просто многото пластове я правят да изглежда лекорошава... и тва все пак много не ми допада като вариант...мм ще си накупя там кристали балсами и т.н.
    мерси на всичкиии
    Щастието на човека е в малките събития..!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    ооо,някакво си изправяне,при това на 3 дни + че ще използваш кристали и маски,нищо не е..

Не е, обаче винаги си проличава. Пример ще ти дам с твоята собствена коса - гледах няколко от русите ти снимки и изглежда доста изгорена. Преди беше доооста по добре. No offence

изгоря доста,да... но още не се къса,не пада и т.н.. все пак можеше да е доста по-зле,аз с това се успокоявам

и нейната определено няма да се преебе от изправяне на три дни
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Имам преса и работата е страшна.Мога да ти кажа че косата ми страшно мн се накъса и до ден днешен я възтановявам.Иска ми се никога да не бях си я купувала.
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Цитирай Първоначално написано от Boot

изгоря доста,да... но още не се къса,не пада и т.н.. все пак можеше да е доста по-зле,аз с това се успокоявам

и нейната определено няма да се преебе от изправяне на три дни
    от косата зависи бе. като я изсветляваш винаги си проличава, ама тва доколко ще прилича на коса след това, си зависи напълно от самата коса. моята мила косичка е ебати шампиона, подлагах я на адски гаври и пак се задържа на главата ми, че чак и се повъзстанови. докатооо имам приятелка, която не смее да сложи нищо друго освен къна, защото просто й е рехава косата и няма да го понесе. идеята ми беше, че не е универсално, де, сетихте се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си