- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ :)
от понеделник почвам тази диета http://bglog.net/Zdrave/13369 може ли да ми кажете дали е хубава и ако сте я испробвали дали действа благодаря ви предварително![]()
ДИЕТИТЕ НЕ ПОМАГАТ!
Спорт и движение му е майката.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
В точния раздел си я пуснал тая тема![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
добре де какви са тези раздели как да я сложа в друк раздел моляви кажете ми![]()
махаш я от тук и я пускаш в разделя "Козметика и диети"Първоначално написано от anonim4e14
то мисля че достатъчно ясно си го пише но карай
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
teenproblem. net/f/viewtopic.php?t=269301
Ние ще помогнем какъвто и да е пробрема!
п.п.
Ако Ади не е на смяна ше съм аз.. А ако и двамата ни няма.. Запишете си час при ItalianMafia.
С много целувки Ади 'n Стелс корпурейшън ™
п.п. 2
Само си махнете интервала след тийнпроблем. че дава неква тъпа грешка..![]()
![]()
Мяууу..
OФФФ айде стига спами бееПървоначално написано от JenataKoTka
![]()
по темата: звучи обещаваща диетата..пробвайако я съчетаеш и с повече движения - супер!
![]()
Ако съдя по ника ти си на 14 години.Това което искам да ти кажа е-не си проваляй живота като започваш диети от толково ранна възраст!Сега навлизаш в пубертета и организмът ти се нуждае от храна.В последствие можеш да си докараш куп проблеми като анорексия например.Ако се чувстваш пълна просто спортувай,яж повече плодове и зеленчуци,а не мазвите банички от лавката.Не да следиш някакви определени режими на хранене.Днешното поколение върви в грешна посока...Първоначално написано от anonim4e14
za6to ne mi se otvarq ve4e saita ;(;(;
Честно казано не мисля, че ядене на корем на супа и плодове(зеленчуци) би помогнало. ПО-ДОБРЕ СПОРТУВАЙ!!! Пък и знай че когато се отслабва бързо няма ефект (не е задълго).![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl