.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен

Ако картата ми се блокира?

Преди 4-5 дена банкомата ми глътна картата , че си обърках кода 2-3 пъти понеже го бях забравил, сиа днес ще си я зимам от банката на която е банкомата и ще трябва да я отблокирам. Имам ли период до кога да го направя или не?

не мисля че има период , и си запиши някъде пин-а ... било то телефон или бележчица в портфейла етц ;/
    много неудобно се е получило.

до 24 часа би трябвало да ти издадат нова карта ... за 5-10 лева ... не съм сигурен за сумата ... ((в смисъл дубликат на блокирата) тъй като е останала в банкомата, нали?

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Отиваш в клона на банката където ти е изкарана картата,попъплваш искане за отриване на нова дебитна карта и картата трябва да дойде до 5 - 10 работни дни, в зависимост от банката.

Бтв,обикновено има телефон към картов център,където можеш да се обадиш и да попиташ за пинкода си,ако си спомняш "тайната дума",ако са ти искали такава.Да знаеш за напред,на този номер трябва да се обаждаш и ако стане нещо с нея - изгубиш я,откраднат ти я,повредиш я и тн.

Ако спешно ти трябват парички и картата ти не е готова, можеш да теглиш направо от касата само с лична карта (ако сметката на картата ти е обвързана със спестовна сметка,което пак зависи от банката,на която си клиент).Трябва да питаш..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен
    Град
    София
    rawrr както го каза- от личен опит потвърждавам
    Иначе на ДСК ми искаха 3лв за нова карта май

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си