Та значи харесвам си едно момиче . Аз съм на 20 (момче) , а тя на 17. Историята е следната:
Миналата година наще бяха заминали на море и аз бях останал вкъщи , и реших да направя купон. На него дойдоха много приятели и тя с гаджето си . Той обаче (гаджето й) нещо се държа много тъпо през цялото време и тя се овърташе около мене , и от приказка на приказка отидохме в моята стая, започнахме да се целуваме ала-бала , вече беше ясно , че нещата отиват към секс :P. Аз отидох да взема презерватив от чекмеджето , но някак си размислих и ми стана супер гадно за това , което стана ,а аз към нея имам симпатии от доста дълго време. И така не правихме секс. После след купона в нас, тя скъса с гаджето си , но тогава аз и казах да ме почака малко , защото все пак бях първи курс студент и щеше да ми е трудно учене и гадже. Изведнъж тя спря да ми пише. Но точно преди Коледа ми се обади и поиска да се видим, аз естествено приех. Видяхме се, приказвахме , всичко беше супер. Аз и казах нали това, което чувствам към нея , тя също ми каза , че искала да бъде с мен. Видяхме се отново и тя ми каза, че не могла да чака и се събрала с бившия си . На третата среща обаче излязохме с общи приятели , бяхме в едно заведение , но те си тръгнаха и от приказка на приказка не се стърпях , и я целунах, извиних се . Докато я изпращах към тях после ми беше пак супер смотано , тя явно видя това и взе , че ме целуна , после пак и ми каза да й звънна на следващия ден да се видим. Аз звънях ама к*р никой не вдига телефона , пак спря да пише, да се обажда. После се получи също супер странно, тя ми се обади и ме покани на екскурзия с класа й но аз не можах да отида , защото имах изпит . Аз не мога да разбера какво да правя. Говорих с приятели , че даже й с майка , която много верни неща ми казва винаги , надявам се сега да греши де . И ми е интересно какво мислят хора, който не ме познават. Дайте съвет дали да спра да се занимавам с нея или още има шанс ? :P