.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Ще изляза с момиче което си има гадже ! Какво да правя ?

Значи искам да изляза с едно момиче , харесвам я ако трябва да сме честни , но си има гадже на което много държи и ако направя някаква глупост ще ми се расърди 100 % .. Какво точно ще ми предложите .. как да се дърва и какво да правя ? Благодаря

Ти все едно никога не си излизал с момиче Как така какво да правиш ? Това, че си има гадже не означава, че други хора не могат да излизат с нея Излезте, поразходете се, прекарайте си добре и не е нужно да става нищо повече
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Е какво като си има.. излизаш с нея и се държиш така, както се държиш когато излизаш на среща с момиче, което си няма гадже

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Искаш да излезете като приятели или искаш да прецакаш връзката й, или най - малкото да я скараш с приятеля й?!
    Има разлика. Ако искаш да е като приятели, ами бъди себе си. Дръж си се нормално. Ако искаш нещо повече, по - добре недей.

добре ще бъда себе си .. прави сте благодаря за отговорите ! Просто ще бъда себе си и ще се опитам да не прецакам нещо !

А така И успех
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... виж и изчакай дали и тя "държи" толкова на гаджето си ... Предполагам, че е усетила, че я харесваш...

Град
    Враца
    И още нещо.. Явно я харесваш.. Като стане въпрос за срещи, повечето почват да се обнадеждават... Освен ако наистина не искаш да прецакаш връзката й, не се надявай на нещо... Успех.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако тя държи на приятеля си значи излиза с теб без да влага никакви задни мисли. Ако се опиташ да флиртуваш с нея само ще попаднеш в неловко положение.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Ще изляза с момиче което си има гадже ! Какво да правя ?

Цитирай Първоначално написано от nike4ever
    Значи искам да изляза с едно момиче , харесвам я ако трябва да сме честни , но си има гадже на което много държи и ако направя някаква глупост ще ми се расърди 100 % .. Какво точно ще ми предложите .. как да се дърва и какво да правя ? Благодаря
    Без да искаш си си дал отговор

Ясно че я харесваш, ясно че и тя те харесва - поискай си - какво толкова. Ако каже ДА - значи ОК. Не си я насилил ... направете си кефа

Град
    Around... :)
    Ако виждаш, че държи на гаджето си въобще не се занимавай с нея. Едва ли ще те задоволи само нейното приятелство, тъй че не задълбавай със срещи. Няма да излезе нищо хубаво за теб, тя вече е заета... оставия, има много рибки в морето.

По-добре недейте да излизате.Ти я харесваш,тя е заета.Няма смисъл само да таиш надежди.

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

Ясно че я харесваш, ясно че и тя те харесва - поискай си - какво толкова. Ако каже ДА - значи ОК. Не си я насилил ... направете си кефа
    Неее .. имах в предвид "държа" .. няма значение

Ама незнам защо всички във форума са ме разбрали погрешно ? Искам като излезнем да не й развалям връзката .. всички си мислят че искам да я разваля ..

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

Неее .. имах в предвид "държа" .. няма значение

Ама незнам защо всички във форума са ме разбрали погрешно ? Искам като излезнем да не й развалям връзката .. всички си мислят че искам да я разваля ..
    Тогава нямаш проблем, едва ли тя ще ти се нахвърли.

напрафи така че да си няма след срещата фи..

И аз съм излизал с момиче, което има гадже.Даже, дойде да си я прибере след ресторанта.
    Е, ние излизахме по друга причина де, нищо лично.Ама си беше интересна гледка.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си