- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще изляза с момиче което си има гадже ! Какво да правя ?
Значи искам да изляза с едно момиче , харесвам я ако трябва да сме честни , но си има гадже на което много държи и ако направя някаква глупост ще ми се расърди 100 % .. Какво точно ще ми предложите .. как да се дърва и какво да правя ? Благодаря![]()
Ти все едно никога не си излизал с момичеКак така какво да правиш ? Това, че си има гадже не означава, че други хора не могат да излизат с нея
Излезте, поразходете се, прекарайте си добре и не е нужно да става нищо повече
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Е какво като си има.. излизаш с нея и се държиш така, както се държиш когато излизаш на среща с момиче, което си няма гадже![]()
Искаш да излезете като приятели или искаш да прецакаш връзката й, или най - малкото да я скараш с приятеля й?!
Има разлика. Ако искаш да е като приятели, ами бъди себе си. Дръж си се нормално. Ако искаш нещо повече, по - добре недей.
добре ще бъда себе си .. прави сте благодаря за отговорите ! Просто ще бъда себе си и ще се опитам да не прецакам нещо !
А такаИ успех
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
... виж и изчакай дали и тя "държи" толкова на гаджето си ...Предполагам, че е усетила, че я харесваш...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако тя държи на приятеля си значи излиза с теб без да влага никакви задни мисли. Ако се опиташ да флиртуваш с нея само ще попаднеш в неловко положение.
Без да искаш си си дал отговорПървоначално написано от nike4ever
![]()
Ясно че я харесваш, ясно че и тя те харесва - поискай си - какво толкова. Ако каже ДА - значи ОК. Не си я насилил ... направете си кефа![]()
Ако виждаш, че държи на гаджето си въобще не се занимавай с нея. Едва ли ще те задоволи само нейното приятелство, тъй че не задълбавай със срещи. Няма да излезе нищо хубаво за теб, тя вече е заета... оставия, има много рибки в морето.![]()
Неее .. имах в предвид "държа" .. няма значениеПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Ама незнам защо всички във форума са ме разбрали погрешно ? Искам като излезнем да не й развалям връзката .. всички си мислят че искам да я разваля ..
Тогава нямаш проблем, едва ли тя ще ти се нахвърли.Първоначално написано от nike4ever
напрафи така че да си няма след срещата фи..
И аз съм излизал с момиче, което има гадже.Даже, дойде да си я прибере след ресторанта.
Е, ние излизахме по друга причина де, нищо лично.Ама си беше интересна гледка.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!