- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предложете какво да правим..
Първоначално написано от valdesbg
ок,ок!
Но аз не съм свършила с разпитаВсе пак връзката ти между теб и майка ти играе голяма роля. Казваш, че досега не си водела момчета вкъщи. Това не значи, че например не си имала гадже и не си споделила за това с майка си. На твоята възраст смятам,че е напълно нормално да си имаш гадже.
Стига майка ти да не е твърде консервативна и момчето да не е някой нехранимайко, едва ли ще има проблем той да ти дойде на гости и да си прекарате готино заедно. Когато почука на вратата и стомаха ти се е свил на макс, чисто и просто го покани да влезе (примерно в твоята стая). Тук идва и вторият ми въпрос: Колко близки приятели сте? Той те харесва, следователно ще даде всичко от себе си да завърже някакъв разговор с теб. Намерете някоя тема, която влече и двамата и когато се отпуснете малко всичко ще е наред. Това,че майка ти ще дойде по някое време проблем ли е за теб? Ще ги запознаеш и майка ти ще се изнесе след това. После може да те подпита кое е било това момче, но не смятам, че би ти се скарала. Отново казвам, зависи от нея и от момчето.
![]()