- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- помогнете ми моля
ako priqtelqt mi svar6i na intimnite mi 4asti ima li veroqtnost da pronikne spermata v men i dali ima veroqtnost da zabremeneq taka?
glezan4e
Ми незнам.
Да!По-малка вероятност за бременност обаче.
Ключ.
Дам.Само едно нещо да добавя...Добре де,2 нещаПървоначално написано от zqpako
1.ПИШИ НА КИРИЛИЦА
2.ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОНДОМИ
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
И аз още едно МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПРАВИТЕ ТАКИВА ИЗПЪЛНЕНИЯ!!!!!!Първоначално написано от Extremescream
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Каква кирилица беПървоначално написано от Extremescream
![]()
![]()
![]()
Автора, бе дечко.Първоначално написано от slap2trap
Тогава закво цитира друг човек ....Първоначално написано от zqpako
Защото добавя още две неща към това, което е казал автора. Близко е до умаПървоначално написано от slap2trap
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
a ako sam devstvena?
glezan4e
samo svar6i tam ne sme pravili seks az o6te sam devstvena........
glezan4e
абе ти си страшна тъпачка
Е т`ва е. Девствена, а оня и се изхвърлил на онаковата и сега се чуди дали не е станало таковата.
А стига бе. Наистина вече се чудите каква простотия да пуснете.
Ех, момиче, ако си девствена не ПРАВИ ПРОСТОТИИ вече го писах. Ще свършва там. И да може да забременееш, защото химена има отвори откъдето изтича менструалната кръв и от там може да навлезнат сперматозоиди. Другия път внимавай!!!Първоначално написано от shepapepel
![]()
![]()
не си бременна , просто си тъпаА и като си девствена ... Тапа ли имаш , че да спреш инвазията на "Белите"
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Станислава
Е ти по хуу да си беше направила кефа и да беше пуснала на приятеля ти.горкото момче само да ти свърши отгоре.... Пу де*ба и смотаните лапета де*ба как може да сте такива идиотчета бекато ви се прави нещо е*ете се с презервативи и всичко ще е точно
There is no right or wrong, only fun or boring
Ex,eто затова пуснах тема.....МОМИЧЕ,ТИ НЕ СИ БРЕМЕННА,ТИ СИ С НЕВЕРОЯТНО НИСКА СЕКСУАЛНА КУЛТУРА!
ТЕМАТА НАААААЙ-ГОРЕ НА ФОРУМА ДА СЕ ИЗЧЕТЕ!
Изкефии меееПървоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
zna4i da bada spokoina nqma kak da sam bremenna?
glezan4e
Казаха ти, че има вероятност да си бременна ама тя е нищожна..![]()
Мисли малко преди да правиш каквото и да било!!!! Преди няколко дни.. имаше отново тема как се забременява и как не!! .. Може да се разровиш малко, от полза ще ти е!
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аман вече от едни и същи теми! Може да си бременна! Следващия път му дай пак да ти се изпразни там и пусни още 5 такива теми![]()
![]()
скоро можеш да си имаш чадо ;д![]()
СПОКОЙНО НЯМА ПРОБЛЕМ