- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Земетресение?
Лелее 5.1 степенМайко мила добре че съм спала , щях да полудея от страх...
Силничко е било. И аз съм страливец, ама поне съм надалеч!
Иначе сте големи поспаливци тук![]()
Уфф.. зе ми се акъла.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Аз пък четох, че е било 4.7....Първоначално написано от BlackWings
И май центъра е бил в морето..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
И тука нищо.
Ама силничко ви е разтресло,уе.
Те съобщиха..Напукани стени,паднали покриви,но засега нямало жертви.
Аз бях будна и нищо не съм усетила.![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Деа точно тогава санувах нещо даже от стреса забравихбиблиотеката ми има едно желязно такова за отваряне и то чукаще по стъклото и тъкмоо се сабуждам и вика майка ми пак кво прай и няква ядосана и стаам седя на леглото то продалжава да си тресе а аз се разсънвам :Д и чак после се усещам че наистина друса хаха зех си телефона и отидох под касата ;д и така то спря след 3 секунди
обадих се ама така се бях уплашила хем смешно ми беше хем страшно цялата треперих после, но ситуацията ми беше доста комична
П.С от Добрич съм ;д
.. следствие на разрухата на природата. Изчакай едва започва всичко !
Мисля си... дали ще има повторни трусове..? :/
To strive, to seek, to find, and not to yield...
По принцип има голяма вероятност за вторични по - силни трусове, но дано да са по - лекички....
По - миналата седмица Пловдив.. сега Шабла.... кой знае още кво ще се случва...![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
аз съм в Слънчев бряг на море и го усетих. Седя си аз на стола и почва да се клати стола и аз неква се чудя кво става. Бая силно го усетих защото съм на 5тия етаж. Където има земетресения аз съм там, мн странно. Отивам на гости в Русе - земетресение, отивам в Пловдив - земетресение, в София - земетресение, сега пък на морето.Обаче кви вълни имаше в морето не е истина. После като отидох на плаж се ужасих. Стоя до кръста във морето а идват толкова огромни вълни че даве като отскочих силно пак ме заляха мн жестоко и ме завякоха към брега, мн отдавна не съм виждала такива вълни
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз се редих на опашки в СУ и нищо не усетих. ама подскачах постоянно заради чакането, може между стъпките да съм го шматнал :п
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
и аз го усетих, но съвсем леко-разлюля се стола ми и цветето си мърдаше листатада де не е смешно
![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Оф, нещо се разбудих към 11 без нещо и тъкмо се надигам от леглото и изведнъж всичко ми се разклати и заразмърда. Мислех си, че нещо пак не съм могла да фокусирам добре, пък то какво било.![]()
Бтв и аз съм от Русе.
Ами по принцип ако има вторични, то би трябвало да са по-силни от предните.. поне аз така съм запозната. Но дано няма... то ако щеше да има, до сега щеше да се усети нещо, така че аз взех да се успокоявам.Първоначално написано от SunSmile
Обаче ми се искаше да видя вълните днес... сигурно гледката е била нещо невероятно.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
СъщотоПървоначално написано от aloveyou
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Апсолютно същото само,че щях да викам на кучетоПървоначално написано от 3ff3k7a
После гледам крушката се лашка и плюшените ми играчки падат от шкафовете..много ми са подкосиха краката щото и сама бях и знам ли дали ще има още ко ши става ...
ужас..
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Бях буден ама нищо не усетих...Бургас...
Хах.. и аз го усетих. От Русе съм.
Тъкмо се бях пробудила и усещам леглото се мърда.. Мислех да започна да викам кой е тръгнал да ми клати леглотоПък гледам няма никой - сама съм.. И помислих, че нещо си въобразявам.. Ама след като не спря клатенето се надихнах, видях че всичко се клати и си казах " А земетресение" . Обърнах се на другата страна и продължах да си спя
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
аз съм от Бургас но така съм спала че токущо разбрах че е имало![]()
![]()
![]()
![]()
от заметресения в момента не се притеснявам, притеснявам се от това да се удавя или да ме удари светкавица.
we give it all.
От Русе съм и бях на 10 етаж когато стана.Здравата разлюля![]()
Нищо не уситехме по Благоевградско...
Аз съм далеч.. нищо не се усети![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()