- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпросче...
Здравейте,не знаех къде да пусна темата и накрая реших тук.Та моя въпрос е свързан с личната карта (не ученическа), защото сега октомври ще стана на 15 а още не съм си извадила тея дни се замислих и реших че my е време, но въпроса ми е дали ще има някакъв проблем от страна на куките,защото някои ми казват че няма проблем и че можеш да си я извадиш когато си искаш,друг казва че е задължително като навършиш 14 ... ако някой е запознат или знае от личен опит нека сподели .
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
НЯМА ПРОБЛЕМ специално попитах и ми казаха, че няма да ми наложат глоба...![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
мерсималко ми олекна
![]()
но с букви от онези дни,
DNB
![]()
![]()
Не трябва да ти олеква!
Сестра ми направи 14 януари месец и си пусна документите юни месец за лична карта. Писаха акт на майка ми, който още седи в колата и е много смешен"поради проявена безотговорност на родителя"
Паднах от смях като го про4етох, голяма глупост пише в него, но плати 20 лева... Пък ти си закъсняла с цяла година... Дано ти земат само 20 лева, а не си над4ислят нещо
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
И по принцип има проблем! Радвай се, 4е не са ти я искали някъде, щото ако не я носиш 20 лева е глобата. Хубаво е да се правят тия карти на време и да се носят винаги! Все пак за тва се правят!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Зависи на кого ще попаднш... първата ми карта си я извадих на 18 не за друго, а защото трябваше да кандидатствам, но не ме глобиха. Ако не беше това, сигурно още нямаше да имам.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Те май не ти искат старата, тъй че може да са решили, че си имал и от 14 до 18 личнаПървоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Еми, не.
Аз си казах, че това ми е първата.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Малееее,ами тогава и аз да бързам.![]()
Сега прочетох че глобата е от 20 до 150 лева ако не си q извадиш до 30 дни след навършване на 14 годишна възрастТо не ми пука толкова за глобата ами за тва да не четат много конско
![]()
но с букви от онези дни,
DNB
Мисля, че може да накарат някой от ваште да пише що не ти е направил лична карта или да го попитат за устно обяснение. Ако си сама ще те питат теб и ще обясняваш, може да те питат някой от ваште не се ли е погрижил... ей такива
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Винаги взимат старата карта, когато ти вадят нова.Първоначално написано от SunSmile
А дали ще те глобят зависи от това на кой ще попаднеш най-вече.Някои глобяват, някои не.
При мои познати е било различно и от тях знам.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да, и аз когато си вадих казаха, че глобавят ако имаш навършени 16 и не си си извадил.
Еее вие сте си на далавера значи...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти